Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, most mit csináljak? Lehet egyszerre kettőt szeretni?
Első hozzászóló vagyok. Szerintem nem jó ötlet találkozgatni az exeddel. Az, hogy vele álmodtál, az azért van, mert összekavart téged, és ez a fantáziádra is hatással van. Az exedet önzőnek találom, hogy mindent úgy akar, ahogy neki jó (kézpénznek tartja, hogy szakítasz érte a jelenlegivel) emlékeztet az én exemre, aki egy nagyon gáz alak volt... Verd ki őt a fejedből! Tudom, hogy valahol még szereted, de ez már nem az, ami régen volt. Lehet, hogy újra el tudnál vele képzelni mindent, de a képzeletre, az álmodozásra nem szabad hagyatkozni. A valóság sajnos ridegebb. Elképzelhető, hogy azért is összezavart ez, mert ő volt neked az első. De hidd el, szerintem ennek így már nincs értelme. Én a helyedben el sem mennék a találkozóra, se barátnővel, se a nélkül. Inkább lemondanám. A jelenlegi párodra koncentrálj...
Én is sokáig hittem abban, hogy a régivel még minden jó lehet, de a végén már odáig elfajult az egész, hogy elvesztettük az emberi méltóságunkat, még kezet is emelt rám, nem is egyszer... Ne akard, hogy veled is ez, vagy hasonló legyen.
Megkérdezhetem, hány éves vagy?
Gondolod, hogyha nem jöttél volna össze a mostani pároddal, akkor újra felkeresett volna az exed? Szerintem nem!...Ha eddig megvoltál nélkule, akkor mi a probléma?Lefekudtél vele, aztán dobott. A párod meg vár rád!....Szerintem se nézzél hátra, én sajnos egyszer hátra néztem, és nagyon megbántam, csak többet szenvedtem! Ezt viszont te ne akard, tartsd ki a párodnál, biztos szereted őt.
Sok sikert!
Komolyan, mint valami taktikai társasjáték. Látom magam előtt a trend-grafikonokat és a statisztikai mérleget.
Szerintem legyél egy-két hetet egyedül (hogy ne befolyásoljanak a fiúk és le tudjon tisztulni a dolog), magadban és gondolkodj, hogy mit is akarsz. Magadban kell meglelned a választ, mi nem tudjuk megmondani, mit tegyél.
köszi szépen mindenkinek.:) tényleg jobb lenne nem talizni, de szeretnék vele jóba lenni. CSAK barátként, mert eddig az összes volt pasimmal rosszba voltunk eleinte, aztán most már tök jóba vagyunk.. és vele is ezt szeretném.
egyébként 16 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!