Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, mi oka lehet annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi oka lehet annak, hogy 22 évesen nem akar a párom tőlem semmit? Se szex, se szopás se semmi?

Figyelt kérdés
Kb. másfél éve vagyunk együtt. Az elején mint minden kapcsolatban mindennapos volt a szex, de az az igazi szenvedélyes, ma már semmi. Mindig fáradt, nincs kedve, fáj ez-az, és már fáj az ahányszor vissza utasított. Már a szexi fehérneműkkel sem szeretnék próbálkozni, mert egyszer felvettem, átnézett rajtam vagy talán még ki is nevetett hogy mi ez rajtam. Sosem kérte, hogy szopjam le, múltkor már szóvá tettem, hogy o nem vágyik erre, és azt mondta nem. Pedig amúgy nincs vele baj mert nagyon jó az ágyban és előttem folyton csajozott és velem is minden rendben volt. Nem tudom mi változott és mi lehet a baj és tudom hogy gáz lenne ezért szakítani de havi egy szex tönkre fogja tenni a kapcsolatunkat és úgy érzem minden önbizalmamat már el is vette..

2021. okt. 26. 12:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
29%
nem gáz elhagyni szexhiány miatt, legalább legközelebb olyan nőt keresi akivel egyezik az igénye és nem hülyíti be ..
2021. okt. 28. 00:23
 22/25 anonim ***** válasza:
69%

19! Gondolom nő vagy, azért nem érted.

Nekünk pasiknak ha egészségesek vagyunk nagyon könnyen feláll, de az még nem jelenti azt, hogy szexelni is akarunk.

Csak egy példa ma reggel is álló farokkal ébredtem, de nem azért mert annyira szexelni akartam, hanem mert hugyoznom kellett!

üdv. 15.

2021. okt. 28. 09:13
 23/25 Yoda m. ***** válasza:

Kedves 22.

Azt úgy hívják: reggeli merevedés. És valóban, lehet attól is, amit te mondasz.

Kedves Kérdező!

Tényleg, talán az lenne a legjobb, ha leülnétek szemtől szembe, s elmondanád, hogy mit érzel, mit gondolsz, de őszintén. S mindezt úgy: fittyet hánysz arra, hogy vajon ő mit gondol majd erről. De az se izgasson, zavarjon, hogy mit válaszol majd mindarra, amit mondasz neki. Csak mondjad el őszintén, hogy téged mi zavar.

Az pedig, hogy mit válaszol majd minderre... az pedig sokat elárul arról, hogy ő hogyan is látja a dolgokat. Ami persze szintén nem biztos, hogy a reljes őszinteség hangja lesz tőle és feléd... (mert lehet, hogy csak meg akar nyugtatni)

Ám te ezzel se foglalkozz gondolataidban.

Viszont... csak úgy várhatod el, hogy őszinte legyen veled, ha Te magad is őszinte vagy vele.

Nem is oly könnyű ez... tudom. Mert gondolunk valamiket, aztán meg mondunk olyasmiket, amit esetleg hallani szeretne.😔 Vagy amiről azt hisszük, hogy ő azt szeretné hallani...

És bizony így csapjuk be a másikat. Pusztán jóindulatból. Mert nem akarunk neki fájdalmat okozni. Ezért folyamodunk az un. kegyes hazugságokhoz (is).

Ám ugyanakkor épp ez az, ami nem viszi előrébb a kapcsolatot. Amitől egyhelyben toporog. Ami aztán az elhidegüléshez vezethet.

Bármely (vagy mindkét) fél részéről is.

Az ERŐ legyen Veled!

2021. nov. 2. 14:41
 24/25 anonim válasza:
33%
Ha nem kivan teged szexualisan sehogyan,hidd el mar nem szeret teged.Biztos hogy van valakije,es ezt tudom.
2021. nov. 16. 00:15
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt azóta?
2021. dec. 22. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!