Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi oka lehet annak, hogy 22 évesen nem akar a párom tőlem semmit? Se szex, se szopás se semmi?
Kedves 13!
Miért nyűg neked? Nem vágysz arra, hogy a nap végén összebújjatok és élvezzétek egymást?
14! Arra, hogy összebújjunk van, többre viszont nincsen, ennek ellenére csinálom, mert illik és mert elvárás. De ha rajtam múlna inkább beszélgetnék vele, vagy ha azt nem akar akkor olvasnék.
Köztem és a párod közt annyi a különbség, hogy én a barátnőm kedvéért csinálom és hazudok arról, hogy menyire kívánom a szexet, mert megértem, hogy neki ez fontos, nekem csak így nagyon elvétve kéne.
Nem minden férfi kanos és megy a lyukra, ez csak sztereotípia, köztünk is van sok olyan, akinek alacsony a libidója valószínű párod is ilyen.
Ami miatt gond van, hogy velem ellentétben nem csinálja a kedvedért.
Lehet csak egy àtmeneti időszak
Mond el neki amire vágysz.
Hogy tőle akarod megkapni nem mástól.
Én is kifogtam már 10 éve, az elején ment szépen minden, aztán már ritkább.
De szex mennyisége miatt nem hagytam el. Mert szeretem.
Fedezd fel a tested, szerezz örömet magadnak.
Nem mindenki lehet aktív a nemi életben.
L(27)
Hát, ha 22 évesen itt tartotok, akkor hagyd a francba - ebből nem lesz semmi!!!
Apámék 40 éves házassággal mögöttük többet szexelnek a mai napig is, mint te és a barátod!
Én biztos hogy bediliznék, ha nem lennék kielégítve.
Mért lenne ciki a szex hiánya miatt elhagyni???
Vagy nyissátok meg a házasságotokat - azzal már sokan mentették meg a reménytelennek látszó szex miatt a helyzetüket!
"én a barátnőm kedvéért csinálom és hazudok arról, hogy menyire kívánom a szexet"
És mitől kemény a farkad? Viagrát szedsz titokban a barátnőd kedvéért? Volt exem, aki megjátszotta volna, ha képes lett volna rá, de egyszerűen nem állt fel neki. Onnantól meg, hogy feláll, már fel vagy izgulva. HOGYAN képes férfi megjátszani, hogy kell neki a szex, mikor nem? Max azt tudom elképzelni, hogy kielégülésre vágyna(ettől merev a pénisz), csak dolgozni nem szeretne, gyorsan kiverné magának és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!