Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tudnátoj fizetni pszichológust, ha párterápiára kéne mennetek?
Figyelt kérdés
heti rendszerességel, mondjuk fél éven,egy éven át.
egy ülés átlagosan 6 és 12 ezer ft körül.
2021. okt. 25. 18:02
1/16 anonim válasza:
Ki tudnánk, ha ez mindkettőnk célja és fontos.
2/16 anonim válasza:
Igen. Én egyéni terápiára járok egy éve, heti 12000 Ft. Szerencsére ki tudom fizetni. A párterápiát is ki tudnánk, de arra nincs szükség.
4/16 anonim válasza:
Ha egy pár ezt nem tudja kifizetni, ott hatástalan lesz a párterapia, ugyanis a nem megfelelő anyagi háttér, nagyon hamar romba tud dönteni egy kapcsolatot.
31N
5/16 anonim válasza:
Én egyénire jártam és életem legjobb befektetése volt.
6/16 anonim válasza:
Ki tudnam, ez nem olyan nagy osszeg, nem szazezrekrol beszelunk.
8/16 A kérdező kommentje:
6
ha összeadod, ez az évek során több százezres tétel.
4
nagyon sok pár nem tudja ezt mo.-n kifizetni, ez havonta alsóhangon is 30 és 60 ezer ft között van.
2021. okt. 25. 18:54
9/16 anonim válasza:
Nem mond, hogy nem éreznénk meg, de ennyi azért megoldható egy kis átcsoportosítással.
10/16 anonim válasza:
Ki tudnám, de egyéni -és csoportterápiára ingyen járok, ha van ilyen opció, miért fizessünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!