Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos-e a barátnőm hisztije a követekező témában?
3 és fél éve vagyunk együtt. F/19, L/22. Barátnőm felvetette, mivel mind a ketten egy egyetemen vagyunk, költözzünk össze. Én pedig azt válaszoltam, hogy az egyetem végéig (3-5 év) nekem ez nem téma és majd akkor térjünk erre vissza. Ezen ő kiakadt.
Szerintetek jogos? Mit gondoltok? Lenne esetleg valami tanácsotok?
Válaszokat előre is köszönöm!!
Minuszos voltam:
Jó hogy ki van, mert ő már 28 lesz legoptimistább esetben , az meg màr család és gyerek.
Kijönnek sajnos nàlatok a kor és èletszakaszbeli különbsègek.
Mèrlegeljètek, hogy jó ez így nektek, hogy ők neked mennyire lesz jó , ha beindul nàla gyerek program.
Gondolom ő már abban a korban van, hogy szeretne egy új szintre lépni, amiben te nem vagy partner. Nekem is rosszul esne szerintem, főleg úgy, hogy nem most jöttetek össze. Nekem is volt már olyan, hogy pár lépéssel előrébb jártam párom mellett az életben, mert ő fiatalabb volt mint én, és ez is vetett véget a kapcsolatunknak sajnos.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!