Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jogos-e a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos-e a barátnőm hisztije a követekező témában?

Figyelt kérdés

3 és fél éve vagyunk együtt. F/19, L/22. Barátnőm felvetette, mivel mind a ketten egy egyetemen vagyunk, költözzünk össze. Én pedig azt válaszoltam, hogy az egyetem végéig (3-5 év) nekem ez nem téma és majd akkor térjünk erre vissza. Ezen ő kiakadt.

Szerintetek jogos? Mit gondoltok? Lenne esetleg valami tanácsotok?

Válaszokat előre is köszönöm!!

2021. okt. 25. 13:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
15%

9.-re.

Beteg vagy.

2021. okt. 25. 13:41
 12/25 anonim ***** válasza:
48%

Tényleg, nekem sem esett le kilences. Elég kellemetlen, hogy az egyetemista felszed egy 10. osztályost.

Szerintem a pasi azért nem akar összeköltözni, mert semmit nem ismer a világból, és nem tervez komolyan a csajjal, ami egyáltalán nem baj, fióka volt még, mikor összeszedték. Igen, én is kiakadnék egyébként, ha 3,5 év után nem költözne össze velem a barátom, pláne ha nekem kellene felhoznom, hogy komolyítsunk és így pattint le, majd hisztinek alacsonyítaná le az érzéseimet, ami leginkább csalódottság, düh és kétségbeesés. Itt jönnék rá, mennyire nem kell nekem fiatal pasi és de idióta éretlen komplexusos voltam, hogy gimissel kezdtem.

Egyébként lehet, hogy bukott a csaj párat, és egy gimibe jártak, nem?

2021. okt. 25. 13:41
 13/25 anonim ***** válasza:
89%

Ha már hisztiként hivatkozol rá, akkor nem is úgy tűnik, hogy érdekelnek az érzései.

Egyébként én sem akarnék 3-5 évet elpocsékolni

2021. okt. 25. 13:44
 14/25 anonim ***** válasza:
26%
Mi ez a kettős mérce? Azt hittem, egyenlőség van, fordított nemeknél ez nem lenne téma.
2021. okt. 25. 13:44
 15/25 anonim ***** válasza:
8%

11

És én vagyok a beteg, mert kijelentettem, hogy nàlam van egy alsó határ 😆 (ffnel is ugyanúgy)

Ő az èrettebb, nem kéne hisztiznie 😆🤣🤣

Ennyi

2021. okt. 25. 13:49
 16/25 anonim ***** válasza:
86%

Ha otthon laksz a szuloknek vagy kollegiumban es emiatt nem akarsz lepni, akkor teljesen igazad van.

De ha mind ketten alberletben vagytok, akkor a lanyt is meg lehet erteni

2021. okt. 25. 13:51
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Eddig azt hittem, hogy fordítva van és a csaj a fiatalabb. Akkor még ne költözzetek össze.
2021. okt. 25. 13:52
 18/25 anonim ***** válasza:
81%

"Eddig azt hittem, hogy fordítva van és a csaj a fiatalabb. Akkor még ne költözzetek össze."

Miért?

2021. okt. 25. 13:57
 19/25 anonim ***** válasza:
10%

Én nem írtam kettős mèrcèt.

Na menjèl szépen vissza a közèpsulihoz hesszelni a friss àrut 🤣

2021. okt. 25. 14:17
 20/25 anonim ***** válasza:
85%
jogos, mert nincs jovoje egy olyan kapcsolatnak, ahol 8 evet kell varni az osszekoltozesre, ugy hogy mar most is meg lehetne lepni, vagy legalabbis elkezdeni tervezni.
2021. okt. 25. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!