Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tartott a kezdeti kapcsolati fellángolás nálatok? Mit kéne még tennem?
Amikor már belezúgtatok egymásba s sülve főve a másikkal akartál lenni, amikor a házba kerülgetve egymást mindig van egy kósza puszi, ölelés, mosoly s tudod lesz reakció a kósza érintésre.
Nekem ez nagyon hiányzik a mostani kapcsolatomból. Egész nap együtt a házat rendezve, takarítás, bevásárlás,főzés s egy normális csókot se max két puszit meg lábsimi ahogy filmezünk. Segítettem kérés nélkül amibe engedte, mosolygok, bújok, szexi fehérnemű fürdés után.. Semmi. Este bepróbálkoztam egyértelmű simogatással tv előtt amire volt erekció de a teste többi része mintha nem is tennék semmit. Feladtam erre mondta menjünk pihenni, már kezdtem örülni azért hív s az ágyban vártam mit szeretne ő hisz a labda felvolt adva. Aludni akart mert még beszélgetni se... Így tellnek el az esték ha áthív egy hónapja.
Nem érti miért nem alszom el 8kor amikor ismer milyen éjszakai bagoly vagyok. De ha nem alszom el vele akkor az nem jó neki.:( Volt elején 4 jó esténk majd elvágták ezt. Nem veszekszünk, nyugisan vagyunk de amikor mondtam igényelném a figyelmét hárított, hogy butus vagyok, rosszul látom, kíván ő..
Mit kellene tennem?
30N
Gratulàlok!
Màr most ott tartok, ahol màs 10 èv utàn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!