Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A karrier miatt szakított velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A karrier miatt szakított velem?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, most vagyok végzős egyetemen,nappali alapszakon. Mellette dolgozom egy nagy multinál pénzügyön heti 40 órában.

A barátom (vagyis volt barátom)futár az egyik futárszolgálatnál,csomagokat szállít ki.

3 éve jöttünk össze,amikor 2.évet kezdtem az egyetemen, a baráti körünk elment bulizni a szülinapomon egy szórakozóhelyre és ott találkoztunk.

Engem sosem zavart,hogy nem jár egyetemre, az érettségije is alig lett meg, mert egyébként értelmes srác,legalábbis úgy gondoltam.

Egy ideje elkezdte zavarni az egész dolog, azt mo dogatta,hogy nincs soha időm rá,mert heti 40 óra munka,utána egyetemi dolgok,stb. és neki ez nem kell,elege van, miért nem megyek el egy egyszerűbb állásra,pl h&m-be kasszátni. Csakhogy nem ezért tanultok...de ő ezt nem érti meg.

Illetve szeretnék szeltembertől mesterképzésre is járni,azon is teljesen kiakadt,hogy minek.

Az a gond,hogy nagyon szeretem és nem tudom túltenni magam ezen az egészen,hogy ez miatt eldob. Annyira hülyén érzem magam azóta..a munkában.

Mit tegyek,hogyan tegyem magam túl rajta?:(

24L

2021. okt. 23. 22:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%
Hihetetlen, hogy mennyi frusztrált g_eci ír ide, már elnézést. Nyilván ilyenek vannak a háttérben, hogy jajjj a munkát jobban szereti/jajjjjjj nincs ideje, de azzal persze nincs baja a fajtátoknak, hogy kasszázni küldeni a tanult barátnőjét, aki már nagyságrendekkel színvonalasabb munkát végez már most. :D Látszik, hogy a frusztráció a baja, ugyanis a kasszázást is minimum heti 40 órában kellene csinálnia. Nincs mit megbeszélni itt.
2021. okt. 24. 03:39
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
Engedd el, nem hozzád való. Dolgozz és képezd magad a terveid szerint, aztán majd jön olyan férfi (nem duzzogó fiú), aki hasonló szinten van és tudja ezt értékelni.
2021. okt. 24. 08:36
 13/18 A kérdező kommentje:

Lehet,hogy valóban nem passzolunk egymáshoz. Más kollégám az irodában ugye minden hétvégén szabad,hiszen hétvégén nincs iroda,ők akkor csinálnak programokat a párjukkal, nekünk az sem lehet hiszen ő hétvégén dolgozik. Illetve nem is tudunk soha megegyezni,mert amit én szeretnék azt ő nem,és fordítva.

Csak annyira hülye vagyok,hogy nagyon belezúgtam és nem tudom hogyan tudnék túllépni rajta :(

2021. okt. 24. 09:44
 14/18 anonim ***** válasza:
91%

Nem értek valamit: MINEK KEZDTETEK EGYMÁSSAL???

Dolgozik hétvégén...és? Az orvos exem is, a rendőr exem is, a sofőr exem is, a ...

2021. okt. 24. 10:41
 15/18 anonim ***** válasza:
23%
Neki több érzelem, együtt töltött idő kell. Te nem vagy erre alkalmas, mert még a földi rendszer illúziói elhomályosítják a látásodat.
2021. okt. 24. 11:53
 16/18 anonim ***** válasza:
96%

"Neki több érzelem, együtt töltött idő kell."

A francokat! AKkor ne dolgozzon hétvégén. Neki egy tanulatlan nő kell, aki mellet nincs kisebbségi komplexusa.

2021. okt. 24. 11:56
 17/18 anonim ***** válasza:
96%
Azért szakított, mert egy önző, kisebbségi komplexusos, lusta kis p.. cs.
2021. okt. 24. 12:27
 18/18 anonim ***** válasza:
94%
Nehogy hagyd a sulis terveid!!! Menk kasszázni?? Vicc.Utána meg azért sírna mert az ő pénzét költöd.Neki az a baja, hogy kevésnek érzi magát hozzád és húzna lefelé, hogy függj Tőle.Szakíts, mert jó vége nem lesz.
2021. okt. 24. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!