Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdeményezzek úgy, hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdeményezzek úgy, hogy én vagyok a lány?

Figyelt kérdés

Tetszik nekem egy srác. Elég visszafogottak, csendesek vagyunk mind a ketten, szóval kinézem belőle hogy nem lépne ő. Aztán ki tudja, lehet ha érdekelném lépne, DE: már csak 1 alkalommal találkozunk (nem részletezem miért).

Kérdezzem meg, hogy lenne-e kedve velem továbbra is találkozni, írjak neki iwiwen hogy érdekel, vagy hagyjam mert ha érdekelném ő lépne.

Szerintetek?

2010. szept. 2. 20:55
1 2 3
 21/28 NOn94 válasza:
ás köszi hogy szurkoltál :)
2010. szept. 3. 11:23
 22/28 A kérdező kommentje:

Okés, megírom majd. Kedd-szerda környékén lesz majd.

Aztán lehet én sem fogok vele találkozni :D :(

Na de majd írok :)

2010. szept. 3. 14:31
 23/28 anonim ***** válasza:
huuu komolyan irjatok me kiváncsi vok de nekem pl az utolsó percbe jött össze minden szoval ne adjátok fel:)
2010. szept. 4. 00:19
 24/28 A kérdező kommentje:

Hát én meg most eléggé elbizonytalanodtam, hogy mi legyen...

Mert én még soha sem léptem, eddig mindig a pasik kezdeményeztek nálam. És az jut eszembe, hogy "a férfinak kell kezdeményeznie", lehet hülyét fogok csinálni magamból.

Meg ha találkozunk is, valószínűleg nem leszünk kettesben, és akkor ugye már nem fogom neki mondani. Eszembe jutott az is, hogy azon a napon délután esetleg írnék neki iwiwen, de az meg olyan lúzerség :D Arról nem is beszélve, hogy bár rendes fiú meg minden, egy ilyen jellegű üzenetet mutogathat is pl a haverjainak. Bár nem hinném, de azért mégiscsak felmerült bennem ez is.

Gondoltam azt is, hogy ha találkozunk mondom neki, hogy vegyen fel msn-re (ezt ugye mások előtt is mondhatom) de az megint olyan izé dolog :D Mert hogy kezdjem msn-en: "szia hogy vagy, mizujs? nah, azt akartam mondani, hogy szeretnék veled találkozni?"

Ááááhhhh szóval kicsit betojtam :D De azért az is itt van, hogy ha most nem csinálok valamit, akkor bánni fogom, és még hónapok múlva is ezen kattogok majd...

2010. szept. 4. 08:59
 25/28 anonim ***** válasza:
ha visszahuzodó akk nem is fog mostanába kezdeményezni...
2010. szept. 4. 23:21
 26/28 anonim ***** válasza:
naaaa, mi vooolt?:)
2010. szept. 14. 00:05
 27/28 A kérdező kommentje:

Találkoztam vele még sokszor, jól éreztem vele magam nagyon, mégjobban beleestem :D

De mondani nem mertem neki végül semmit, pedig kettesben is voltunk :D Aztán pár nap elteltével miután nem találkoztunk, írtam neki iwiwen (annyit kérdeztem, hogy sikerült-e a nyelvvizsgája) elolvasta de nem válaszolt...Ez kb 1 hete volt. Szóval gyakorlatilag lerázott. Én meg szomorú vagyok, mert azt hittem érdekeltem, dehát biztosan félre értettem valamit, vagy elment tőlem a kedve. És ugyanúgy ezen kattogok még mindig, szóval kár volt írnom, mert ugyanez lenne akkoris. Ráadásul így még be is égtem, mert érdeklődtem utána (szóval egyértelmű, hogy érdekelt) de én őt nem.

Szerencsére (na jó most hazudok, mert egyáltalán nem szerencse nekem) már nem találkozunk. De az is milyen "jel" már, hogy kicsit kezdtem elfelejtkezni róla, hogy így lepattintott, erre mikor az egyik közös ismerősünkkel találkoztam tegnap, felhívta őt az a srác :D Pont akkor...Hát mondom ilyen nincs. Elég sz*r volt hallgatni ahogy csevegnek percekig, engem meg szétvet az ideg, hogy arra nem volt képes, hogy írjon :S

Jaaaj de hosszú lett, bocsi :D

2010. szept. 14. 08:16
 28/28 NOn94 válasza:

Vicces visszaolvasni milyen szerencsétlen voltam :D

Hálisten, hogy nem jött össze anno, akkor most nem tudnám élvezni kedves párom társaságát :)

Már arra se emlékeztem most hirtelen ki volt a srác akit randira akartam hívni, de már van egy sejtésem :)

2014. nov. 5. 02:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!