Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdeményezzek úgy, hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdeményezzek úgy, hogy én vagyok a lány?

Figyelt kérdés

Tetszik nekem egy srác. Elég visszafogottak, csendesek vagyunk mind a ketten, szóval kinézem belőle hogy nem lépne ő. Aztán ki tudja, lehet ha érdekelném lépne, DE: már csak 1 alkalommal találkozunk (nem részletezem miért).

Kérdezzem meg, hogy lenne-e kedve velem továbbra is találkozni, írjak neki iwiwen hogy érdekel, vagy hagyjam mert ha érdekelném ő lépne.

Szerintetek?

2010. szept. 2. 20:55
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Hát én már egyszer írtam neki, de valami ürüggyel :D

Mármint olyasmivel kapcsolatban, hogy hány órára kell menni xy helyre. Erre válaszolt is. De semmi mást nem írt, csak a lényeget. Vártam, hogy majd tereli-e a témát, de semmi. Okés, lehet én sem írtam volna mást.

Az a baj, hogy nem tudok a fejével gondolkozni :D :(

2010. szept. 2. 21:48
 12/28 anonim ***** válasza:
Hívd el szerintem valami konkrét helyre, ez már elég egyértelmű lesz. Nyugi, biztos nem fog megenni. Ha olyan udvarias, akkor úgysem lesz veled sem bunkó. Ha meg sem próbálod, lehet később meg fogod bánni.
2010. szept. 2. 22:06
 13/28 A kérdező kommentje:

És az úgy pl jó lenne ha mikor elköszönnénk egymástól megkérdezném hogy találkozunk-e még? Akkor sztem nézne egy nagyot és mondanám hogy lenne-e kedve máskor még találkozni?

(Az lenne gáz ha többször egyáltalán nem találkoznánk :D és erre is megvan az esély, mert attól függ ő hogy ér oda "arra a bizonyos helyre" hát akkor összetörne bennem egy világ...arról nem is beszélve, hogy általában ha eltervezek valamit az soha sem úgy alakul)

2010. szept. 2. 22:14
 14/28 anonim ***** válasza:
Úgy pont jó ahogyan te gondolod. Sok sikert és bátorságot.
2010. szept. 2. 22:32
 15/28 A kérdező kommentje:
Hát köszi, még van majdnem 1 hetem...Köszi a segítséget :)
2010. szept. 2. 22:39
 16/28 anonim ***** válasza:
Én is visszahuzodó vagyok olyan lánnyal aki tetszik mondjuk nem annyira s a jelek arra utalnak h tetszel neki;)
2010. szept. 3. 01:04
 17/28 NOn94 válasza:

hát én holnap leszek ugyanebben a szituban, eddig azért nem kérdeztem meg tőle semmit mert az osztálytársa voltam, de most azért nem akarom hogy hátha visszautasít és utána ki fognak beszélni vagy nem tom...holnap találkozok vele úgymond utoljára de még párszor vissza fogok látogatni szal ezért is gáz ha nem jöm össze...

ha úgy jön ki a lépés és lesz elég bátorságom akkor bevetem azt az elköszönéses dolgot...ha kell mesélek mi volt, mert nekem teljesen ugyanez minden amiket ő csinál...

2010. szept. 3. 02:13
 18/28 NOn94 válasza:
azzal a kbséggel hogy én 16L
2010. szept. 3. 02:13
 19/28 A kérdező kommentje:

Hát akkor sok sikert, szurkolok!

Majd írd meg mi volt légyszi. Tényleg szurkolok :)

2010. szept. 3. 09:23
 20/28 NOn94 válasza:

kavarodás volt most a suliba nekem meg sietnem kellett szal nem is találkoztam vele :/ ennyit erről akkor ennek biztos így kellett lennie...

de te is lécci majd írd le ha neked összejönne :)

2010. szept. 3. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!