Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy olyan valakibe, aki csak a barátjának tart. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudja mit érzek, mégis mindig ír nekem... de nem tudom azt mondani neki, hogy hagyj békén. Mit tegyek, h csak barátként tekintsek rá?2010. szept. 2. 20:16
1/8 anonim válasza:
Szerintem mond el neki, hiszen honnan tudod, hogy ő tudja?
2/8 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kérnék... tudja, mert elmondtam neki.
2010. szept. 2. 20:20
3/8 Kamuuu válasza:
Akarat erő + emlékezet törlés sarki bolt 200+200Ft
4/8 A kérdező kommentje:
Komolyan, a hülye kérdésre írjatok hülye választ, ti is lehettek még ilyen helyzetben, én csak tanácsot szerettem volna kapni, azt hittem vannak még itt normális emberek.
2010. szept. 2. 20:26
5/8 anonim válasza:
Ezek szerint neki az volt a válasza hogy csak a barátja vagy? mást nem is fűzött hozzá?
Ebbe sajnos bele kell törődni, hogy csak a barátja lehetsz neki és semmi több azaz "barátzónába" kerülsz, amiben nincs csók, max 1-1 gyengéd simogatás vagy ölelkezés és semmi több. Ebbe vagy bele tudsz törődni és elfogadni, vagy jobb ha soha többé nem találkoztok.
Amúgy biztosra mondta h nem akar többet vagy tétovázott??
és te a lány vagy vagy a fiú??
6/8 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy hagyjon békén, mert ez így neked fáj. Felejtsd el, ha tényleg ezt szeretnéd. Ne keresd, töröld,tiltsd kerüld.
7/8 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok, akkor még volt barátom, ezért vallottam be neki, és meg akartam vele szakitani a kapcsolatot.. most már nincs barátom..
2010. szept. 2. 20:43
8/8 anonim válasza:
Hát ha ő szokott rád írni,akkor lehet,hogy meggondolta magát..
Szerintem is mond meg neki,hogy szereted,újra,és ha újra elutasít akkor mond meg neki,hogy ne találkozzatok egy ideig mert ez így neked rossz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!