Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szerelmem megtiltotta hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmem megtiltotta hogy magamhoz nyúljak. Emiatt elhagyni nem tudom, te mit tennél?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolat viszonylag. Egyszer a találkozó előtt magamhoz nyúltam, amit elmeséltem neki. Könnyek szöktek a szemébe és kishíján szakított velem. Pedig elmondtam neki hogy rà gondoltam közben… nem érdekelte, kifakadt, hogy kevés nekem. Azóta majdnem(!) minden nap mikor hazaér munkából megkérdezi hogy maszturbáltam-e…

Mikor elmondtam azt mondta ha mégegyszer előfordul kirak..

Mint írtam egyébként minden rendben a kapcsolatunkban.. fura ez az egész…

2021. okt. 21. 17:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"egyébként minden rendben a kapcsolatunkban.."

nyugi, nem az, csak most meg nem veszed eszre a rozsaszin kodtol. Ez az egy megnyilvanulas mar jelzi, hogy lesznek meg bajok...ennyi miatt nyilvan nem fogsz szakitani, de majd jon meg par dolog, amiben meg akarja mondani, mi a helyes, meg ugyanugy elokerul majd a szakitassal fenyegetes, erzelmi zsarolas stb... az toled fugg mikor lepsz ki, de jobb, ha nem varod meg, amig testileg vagy lelkileg serulsz.

2021. okt. 21. 19:22
 12/19 anonim ***** válasza:
8%
Öh... napi kamu, köszönjük
2021. okt. 21. 20:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Olyat lehet, hogy elmondom, hogy jobban örülnék ha velem csinálnád, nem esik valami jól, stb.

Olyat, hogy könnyek szöknek a szemembe, megtiltom, ellenőrzöm, na ilyen nincs.

Ezekből lesznek azok, akik 5 év múlva leszúrnak, mert szerintük "úgy" néztél másra, vagy idegen hajszál volt rajtad.

Ez abszolút nem a masztiról szól, ural, birtokol, zsarol. Ez nem elfogadható, tök mindegy, mi a hiszti tárgya.

2021. okt. 21. 20:36
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretem elb.szni a saját életemet, szóval kidobnám.

Te nem akarod elhagyni, úgyhogy további jó szórakozást egy vadbarom mellett.

2021. okt. 21. 20:44
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
Vegyetek egy erényövet és a kulcs legyen a barátnődnél. Így biztos lehet benne hogy nem nyúlsz magadhoz. Persze jó kérdés, hogy ő hogy áll ehhez a témához. Én felvetném a helyedben (csak aztán vigyázz nehogy visszaéljen a helyzetével majd....).
2021. okt. 21. 21:54
 16/19 anonim ***** válasza:
BDSM kapcsolatban ez teljesen normális. Hagyományos kapcsolatban, hát..... Nem annyira.
2021. okt. 21. 23:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Kidobnám, mert mentálisan zavart.
2021. okt. 24. 09:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Azóta mizu?
2022. aug. 24. 22:57
 19/19 anonim ***** válasza:
"Minden rendben a kapcsolatunkban"...szegény pára fogalma sincs milyen egy normális kapcsolat. Őszintén fáj ennyire egyszerű emberek kérdéseit olvasni és mélyen mindig azt remélem, hogy csak troll kérdések..
2023. márc. 19. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!