Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmem megtiltotta hogy magamhoz nyúljak. Emiatt elhagyni nem tudom, te mit tennél?
Friss kapcsolat viszonylag. Egyszer a találkozó előtt magamhoz nyúltam, amit elmeséltem neki. Könnyek szöktek a szemébe és kishíján szakított velem. Pedig elmondtam neki hogy rà gondoltam közben… nem érdekelte, kifakadt, hogy kevés nekem. Azóta majdnem(!) minden nap mikor hazaér munkából megkérdezi hogy maszturbáltam-e…
Mikor elmondtam azt mondta ha mégegyszer előfordul kirak..
Mint írtam egyébként minden rendben a kapcsolatunkban.. fura ez az egész…
"egyébként minden rendben a kapcsolatunkban.."
nyugi, nem az, csak most meg nem veszed eszre a rozsaszin kodtol. Ez az egy megnyilvanulas mar jelzi, hogy lesznek meg bajok...ennyi miatt nyilvan nem fogsz szakitani, de majd jon meg par dolog, amiben meg akarja mondani, mi a helyes, meg ugyanugy elokerul majd a szakitassal fenyegetes, erzelmi zsarolas stb... az toled fugg mikor lepsz ki, de jobb, ha nem varod meg, amig testileg vagy lelkileg serulsz.
Olyat lehet, hogy elmondom, hogy jobban örülnék ha velem csinálnád, nem esik valami jól, stb.
Olyat, hogy könnyek szöknek a szemembe, megtiltom, ellenőrzöm, na ilyen nincs.
Ezekből lesznek azok, akik 5 év múlva leszúrnak, mert szerintük "úgy" néztél másra, vagy idegen hajszál volt rajtad.
Ez abszolút nem a masztiról szól, ural, birtokol, zsarol. Ez nem elfogadható, tök mindegy, mi a hiszti tárgya.
Én nem szeretem elb.szni a saját életemet, szóval kidobnám.
Te nem akarod elhagyni, úgyhogy további jó szórakozást egy vadbarom mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!