Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes így együtt lenni ha nem költözne össze velem?
Több éve vagyunk együtt. Egy veszekedés során a fejemhez vágta hogy nem költözne össze velem, mivel megfojtom. Ezt azért mondta mert 2 napig találkoztunk és rászóltam hogy ne gépezzen. Érdemes ilyen jövőkép mellett vele maradnom?
23/L
Nálunk meg a párom tabletezik, annyi a kulonbség ha rászolok hogy azert ne csak szexeljunk már, aztan tablet hanem válaszoljon már erre arra, ő letette ugyan a tabletet es akkor megvilágosodtam.
Vele akkor se jó csak ugy lenni, beszélgetni és semmi, ha nem tabletezik...azota inkább eljövök tőle.
Azaz en adnék egy esélyt. Kiszedném a gép mogul közös progik(akàr csak egy együtt főzés, vagy program vagy bármi), es megnézném ugy hogy akkor kellene e nekem.
Mert gép nélkul látod meg kivel vagy es nem biztos hogy olyannal akivel akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!