Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy molett lány is felvehet ilyesmit?
Én egy dundi lány vagyok! 170cm magas és 95 kg..
Van egy barátom már 5 éve (ő ilyennek szeret) és szeretném meglepni, feldobni a szexuális életünket. Kinéztem magamnak egy "cicaruhát" , amely neccből van (olyan mint egy harisnya csak az egész tesen rajta van (a nemi szevnél kivágva) ) ...
Elvileg van a mértemben, ergó bizonyára mások felveszik az ilyesmit.
Mégis bajban vagyok, nem tudom eldönteni megvegyem -e, mivel kétejeim vannak ezzel kapcsolatban. Az ára nagyon húzós így jó lenne biztosra menni, hiszen egy csinos nőn biztos jól áll, de vajon én hogy néznék ki benne?
Örömet szeretnék okozni a barátomnak és nem nevető görcsöt!
Mi a véleményetek ? Fiúk kérlek segítsetek!
a képen linkelt csaj simán meglehet 90 kiló is...onnan tudom, h én 86 vagyok és kb így nézek ki, mint ő...hm...ha ti őt 75-nek tippelitek, engem vajon mennyinek fogtok, ha 75 leszek? :D 60-ra? na majd kipróbáljuk :)
egyébként, hogy a kérdésre válaszoljak, ha van párod, akkor ő így szeret, ahogy vagy, ergo minden ruhát is így szeret rajtad, tehát neki valószínüleg szexi lennél benne :)
bocs,de szörnyű ez a ruha szerintem:S
Tényleg nincs ember akinek ez jól állna,de ha neked tetszik....ez egyéni vélemény volt,szal szerintem ízléstelen.de lepontozhatsz.
én inkább valami ehhez hasonlót javasolnék
a ruha nekem se tetszik,de énis "molett" vagyok...kicsit husis. de egy molett-csajon is állhat jól valami.
például ez a ruha... undoritó,nem tudom melyik pasi gerjedne erre :D
én például fekete csipkés fehérneműt vennék fel,egy olyan kivágott hálóing féleségben ami fekete és átlátszó..
ettől szerintem minden pasi megörülne. és fekete.. így egy kicsit vékonyít is,és a barátod megfog lepődni hogy hogy érhettél el ilyen eredményeket. ez mindenkin jól áll,szerintem valami ilyesmit vegyél fel.
+ szerintem a molettebb csajok a legszebbek a világon.
szép arc,teltebb test... szerintem ez sokkal szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!