Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most én lennék a rossz, ha ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én lennék a rossz, ha ő nem jól bánik velem?

Figyelt kérdés

A barátommal összevesztem mert én az ágyban megtettem neki 1-2 dolgot, utána pedig ő nem akart velem semmit sem csinálni. Azt mondtam, ha ő ennyire semmit nem akar nekem megtenni, akkor szakítsunk. Erre megijedt, és rögtön mondta hogy ne, megölelt, megpuszilt.

Utána nem sokkal pedig azt vettem észre, hogy azoknak a nőknek a közös beszélgetéseit nézegeti, akikkel ő már korábban ismerkedett. Én kérdeztem miért nézegeti, azt mondta így akart bosszút állni, amiért szakítani akartam vele.

Szerinte mivel ő olyan sokat sportol és edzik, ezért neki sokkal jobb testalkata van, mint nekem nőben, pedig nem vagyok kövér, edzek is. Azt mondja velem nem lehet viccelni.

2021. okt. 17. 18:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ezt a tuskót.
2021. okt. 17. 18:49
 2/3 anonim ***** válasza:
97%

Agyam eldobom... Ti honnan szeditek össze ezeket a semmirekellő pacákokat, akikről sorra jönnek a kèrdèsek?

Most tènyleg ilyen alacsony az igènyetek? Jól nèz ki, a többi nem számít?

Az ilyen bunkó paraszt nyomorultat páros lábbal kellene kirúgni, hogy mèg sivít is.

2021. okt. 17. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért van gond mindkettőtöknél😂
2021. okt. 17. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!