Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi sör fér bele egy nap?
A párom mikor összejöttünk még nem is igazán szerette az alkoholt, most meg veszekedni kell vele, hogy ne igyon annyit. Nem akarok egy hárpia lenni, aki mindenben beszabályozza, de nem akarom hogy alkoholista legyen (legalábbis ennél jobban). Úgy egyeztünk meg, hogy hétközben napi két sör, hétvégén napi három, ha meg valami ünnep van akkor nincs korlát. De ezt is megszegi két-három hetente. Vagy ennyi belefér? Mert így, leírva tényleg úgy hangzik, hogy én vagyok, aki basáskodik.
Szerintetek?
Hébe-hóba napi egy, rendszeresen egy sem!
Ahol rendszeres, ott komoly baj van alakulóban és nincs határ, maximum időtartam.
Alkalmakkor nem számít, amennyi jól esik, és még haza tudsz menni... 😂
Szerintem 2-3 sör nem sok egy nap.
Mindenki ilyen hàrpia????
Nem focista a párom, nem tettem még fel ezt a kérdést, és tudom, hogy ez már alkoholizmusnak számít.
Napi 2 sörrel megbékülök, mert azt éppen csak megérzi, nem rúg be, csak nem tudom, hogy hosszútávon mi lesz így. Előbb utóbb berúg a napi 2 sörtől is, vagy éppen hogy jobban fogja bírni és így nem lesz elég a napi 2?
Ohh még miért 😁mert jólesik neki meg szereti….
Most ez olyan letámadnàl valakit Te miért eszed meg ezt a szelet tortát? Mert finom és jóízű? 😁😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!