Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyi sör fér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi sör fér bele egy nap?

Figyelt kérdés

A párom mikor összejöttünk még nem is igazán szerette az alkoholt, most meg veszekedni kell vele, hogy ne igyon annyit. Nem akarok egy hárpia lenni, aki mindenben beszabályozza, de nem akarom hogy alkoholista legyen (legalábbis ennél jobban). Úgy egyeztünk meg, hogy hétközben napi két sör, hétvégén napi három, ha meg valami ünnep van akkor nincs korlát. De ezt is megszegi két-három hetente. Vagy ennyi belefér? Mert így, leírva tényleg úgy hangzik, hogy én vagyok, aki basáskodik.

Szerintetek?

2021. okt. 14. 23:59
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
91%

Hébe-hóba napi egy, rendszeresen egy sem!

Ahol rendszeres, ott komoly baj van alakulóban és nincs határ, maximum időtartam.

Alkalmakkor nem számít, amennyi jól esik, és még haza tudsz menni... 😂

2021. okt. 15. 08:59
 22/40 anonim ***** válasza:
67%
Nekem semmilyeen alkohol napi szintű fogyasztása nem fér bele.
2021. okt. 15. 09:01
 23/40 anonim ***** válasza:
Gondolom megállsz neki részegen is, meg úgy semmi baja az élettel a rohadt szemétládának, igaz?
2021. okt. 15. 09:10
 24/40 anonim ***** válasza:
70%
23 Most miért vagy irigy ? Mert van akinek így is van párja aki szereti?!!
2021. okt. 15. 09:16
 25/40 anonim ***** válasza:
Ez a kerdes kb minden heten fel van teve altalad kerdezo.Altaban mindenki megirja,hogy a pasid alkoholosita.Azt hiszem focista a parod aki minden meccs utan matt reszeg ,de hetkozben is mindig sorozik.Ilyenkor hirtelen atvaltasz es elkezded vedeni a parod,hogy ettol meg nem alkesz..nem tusom hanyszor kell meg feltenned ezt a kerdest es hanyszor kell meg leirnunk,hogy igen alkoholoista es mikor dobod mar ki?? Vagy meddig fogaz meg ezen kattogni es tonrketenni magad?
2021. okt. 15. 10:11
 26/40 anonim ***** válasza:
7%

Szerintem 2-3 sör nem sok egy nap.

Mindenki ilyen hàrpia????

2021. okt. 15. 10:18
 27/40 A kérdező kommentje:

Nem focista a párom, nem tettem még fel ezt a kérdést, és tudom, hogy ez már alkoholizmusnak számít.

Napi 2 sörrel megbékülök, mert azt éppen csak megérzi, nem rúg be, csak nem tudom, hogy hosszútávon mi lesz így. Előbb utóbb berúg a napi 2 sörtől is, vagy éppen hogy jobban fogja bírni és így nem lesz elég a napi 2?

2021. okt. 15. 10:46
 28/40 anonim ***** válasza:
94%
Gusztustalan sörszagú emberrel szexelni. 🤮🤮🤮
2021. okt. 15. 11:01
 29/40 anonim ***** válasza:
91%
akkor mondd el neki h vagy lejon a piarol, vagy elhagyod. esetleg erdemes arrol beszelgetni hogy miert iszik
2021. okt. 15. 11:07
 30/40 anonim ***** válasza:
40%

Ohh még miért 😁mert jólesik neki meg szereti….

Most ez olyan letámadnàl valakit Te miért eszed meg ezt a szelet tortát? Mert finom és jóízű? 😁😁😁

2021. okt. 15. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!