Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyi sör fér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi sör fér bele egy nap?

Figyelt kérdés

A párom mikor összejöttünk még nem is igazán szerette az alkoholt, most meg veszekedni kell vele, hogy ne igyon annyit. Nem akarok egy hárpia lenni, aki mindenben beszabályozza, de nem akarom hogy alkoholista legyen (legalábbis ennél jobban). Úgy egyeztünk meg, hogy hétközben napi két sör, hétvégén napi három, ha meg valami ünnep van akkor nincs korlát. De ezt is megszegi két-három hetente. Vagy ennyi belefér? Mert így, leírva tényleg úgy hangzik, hogy én vagyok, aki basáskodik.

Szerintetek?

2021. okt. 14. 23:59
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
84%
És még én iszom sokat wtf
2021. okt. 15. 00:51
 12/40 anonim ***** válasza:
97%

Foo fasza😂

Amúgy attól mert mondod neki még lehet simán alkesz a csávó.

Egyébként nem értem miért kell elviselned olyan ember társaságát, aki valójában nem a te embered!?

2021. okt. 15. 01:10
 13/40 anonim ***** válasza:
84%

Fhu ez de undorito. En amugyis utalom a sorszagot, kepzelem milyen budos lehet a pasid a mindennapos pialastol.

Fog meg noni ez a szam es te mar alapbol megalkudtal vele, innentol o is tudja, hogy nincs korlat, mert te ugyis belenyugszol. Alkoholista, hiszen mar igyis megszegi a kompromisszumotokat, elorebb helyezi a piat. Sosem ertettem ezt a "munka utan hadd verjek mar be par sort, nekem ez jar" hozzaallast.

2021. okt. 15. 01:54
 14/40 anonim ***** válasza:
60%
Mondjuk a nő a hasa meg az új cipővel valló érvelést én sem tudom hova tenni :) de ez a mennyiség a napi szintű ivászat ..sok.
2021. okt. 15. 06:05
 15/40 anonim ***** válasza:
96%

Nekem a napi egy is sok. Az exem is így kezdte, aztán vitte egyre feljebb. Szakítottunk is, igaz nem elsősorban ezért, de nagyon örülök neki, hogy megszabadultam tőle. Azóta elvileg már talált magának valami szintén alkoholista nőt.

Azt, hogy neked ez még belefér vagy sem, neked kell eldöntened, bár látszólag eléggé zavar. Én a helyedben dobbantanék, nem buli elvonóra kísérgetni az alkoholista párodat.

2021. okt. 15. 06:10
 16/40 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon sok.

Én max annyit tudnék elviselni, ha hetente 1-szer inna (mondjuk péntek este) 2 doboz sört.

A mostani párom hála égnek nem iszik semmit.

Exem sem ivott, csak ha egyik haverjához mentünk át. Az olyan 2-3 havonta volt. De ott 5-6 dobozt megivott. Nekem az sok volt nagyon, és brutál kellemetlenül éreztem magam.

2021. okt. 15. 06:45
 17/40 anonim ***** válasza:
95%
Nem a mennyiség a lényeg, hanem a szokásos ismétlődő cselekvés. Ha én minden nap meló után kirázom az is az csak attól senki nem lesz semmi baja de az is függőség.
2021. okt. 15. 07:14
 18/40 anonim ***** válasza:
2021. okt. 15. 07:37
 19/40 A kérdező kommentje:
Nem a pénz miatt zavar, csak nem akarom, hogy előbb utóbb az legyen a normális, hogy mindennap részegre issza magát. Én alkoholistákkal nőttem fel, apám is az volt, aztán anyám újraházasodott és az új férjével együtt ő is az lett.
2021. okt. 15. 08:04
 20/40 anonim ***** válasza:
94%

Havi 1, nagyon max 2 doboz sör amit nehezen, de elnézek. 1 évben megiszik 2-3 üveg bort, de ezt is soknak tartom!

Én pl abszolút nem iszok és a családomra is ez volt jellemző, ha papám vagy apám bontott egy sört már lestem, hogy jó helyen járok-e, mi a bánat történt - ezzel szemben a párom apja minden nap körbemegy az italozó helyeken :S nem részegedik le, csak itt egy fröccs, ott egy fröccs aztán hazamegy

2021. okt. 15. 08:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!