Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érezted már hogy nem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezted már hogy nem egy irányba mentek?

Figyelt kérdés

Én ezt érzem, de nem tudom neki egyszerűen ezt elmagyarazni pedig próbáltam. Ahhoz hogy igazán megértse a dolgok mögé kellene lásson amit nem tud..

Próbáltam példákat mondani, helyzeteket amik miatt érzem/gondolom ezt de nem érti miért is mondom és nem változik semmi..

2021. okt. 14. 18:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hogy kell elképzelni? Te előre haladnál, ő meg visszafelé? Vagy te fejlődnél, ő nem? Esetleg te el akarnád mélyíteli a dolgot, ő meg nem?

Nekünk is írj pár példát, mert ezt így nehéz megválaszolni.

2021. okt. 14. 18:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

"Próbáltam példákat mondani, helyzeteket amik miatt érzem/gondolom ezt de nem érti miért is mondom és nem változik semmi.."

Lehet hogy csak veled nem èrt egyet...

2021. okt. 14. 19:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Éreztem, és mikor nem változott semmi, miután átbeszéltük, szakítottunk. Ő is belátta, hogy nincs közös jövőnk.
2021. okt. 14. 19:04
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
A szokásos probléma, a nő úgy érzi nem világsztár és ambíciózus a barátja és ő egy rocksztárt akar hogy utazhasson, legyen nagy házuk.
2021. okt. 14. 19:10
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi alapján mi sem látunk mögèd
2021. okt. 14. 19:11
 6/13 anonim ***** válasza:

Gyakoribb, mint gondolnád.

Úgy hívják, elfejlődés.

2021. okt. 14. 19:20
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Korábbi kapcsolatomnál ez volt és részben emiatt is szakítottunk végül. Hosszú távon nem működött volna, túlságosan más irányba tartottunk, más volt a jövőképünk. Van amiben lehet kompromisszumot kötni és van amiben meg nem (vagy nagyon nem érdemes). Ha ezt érzed és biztos vagy benne, akkor nem érdemes sokáig húzni. Inkább keress olyat, aki ebben is illik hozzád.
2021. okt. 14. 19:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal nagyobb gond ,hogy meg sem érti,mit akarsz ezzel mondani.

Magyarul nem fogja érezni szükségét,hogy tegyen ellene.

2021. okt. 14. 20:56
 9/13 A kérdező kommentje:

Például hogy nincs ideje semmire mondja ő, és állandóan azt hajtogatja el van maradva, de amikor van ideje vagy szabin van ahány napja van minden napját elkényelmeskedi ahelyett hogy sokat haladna mert ha ilyenkor amikor tudod hogy mennyi ideje van meg h így is mikor kel,azt hinnéd tud segíteni de megkapod ő nem ér rá ( legyen az akár csak 30perces segítés de 10kor ráer kelni..de neked nemtud segíteni)

Vagy azokkal szemben akadékoskodik ( még akkor is ha mondjuk 2hete otthon van) mikor megkérik vlmire akik nem érdemlik meg, mert ők egyből mennek segítenek vagy megoldják. Én ilyenkor egyből mennék hogy visszaadjak vlmit koszönetkeppen.

Ezekre hoztam neki példát de mikor hasonló szitu adódik ugyanúgy nem foglalkozik vele hogy erről már szólt a másik..

2021. okt. 14. 23:35
 10/13 anonim ***** válasza:
74%

Így már értem.

Kérdező, a te párod nem nem halad, hanem egy bunkó, lusta paraszt.

2021. okt. 14. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!