Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Depressziós lenne a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Depressziós lenne a férjem?

Figyelt kérdés

1 hónapja teljesen kifordult magából. Pedig van egy szép kisfiúnk, jelenleg van egy jó állása is, de ennek ellenére mostanában hazajön munkából játszik a gyerkőccel majd bezárkózik a garázsba. Viszont nem csinál semmit csak ül az autóba és néz maga elé. Többször is kérdeztem mi a gond hátha tudok neki segíteni de csak annyit mond, hogy néha belefárad már az életébe. Barátai munkatársai szintén nem tudják kimozdítani sehova. Pedig régen minden hónapba eljártak legalább egyszer grillezni vagy horgászni.

De amit legjobban furcsálok elkezdte elajándékozni azokat a dolgait amik eddig nagyon fontosak voltak a számára. Pedig anyagilag rendben vagyunk. Aggódok érte.

2021. okt. 13. 20:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
31%
Bármi lehet, a depresszió kevéssé valószínű, az sokkal hosszabb idő alatt alakul ki. Ha neked nem nyílik meg, a szüleit, barátait kérd meg, hátha tudnak segíteni.
2021. okt. 13. 20:12
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezek tényleg baromi aggasztó jelek. Főleg, ha nem is akarja, hogy bárki segítsen neki, és még veled sem igazán osztja meg. Valahogy muszáj lenne kimozdítanod ebből, hogy segítséget kérjen. Szerintem amikor nincs otthon, hívj fel egy ingyenes lelkisegély szolgálatot, vagy esetleg egy pszichológust, és kérj tanácsot, hogy milyen kommunikációval, kérdésekkel lenne érdemes próbálkoznod, hogy rávedd a változtatásra, amire szüksége van.
2021. okt. 13. 20:15
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Jogosan aggódsz érte...

És észrevetted a jeleket.Valamit tenned kell...mielőtt valami hülyeséget csinálna.

Az aggasztó hogy beül a kocsiba és csak néz ki a fejéből....

Mennyi idős a kisfiú?

Nem lehet hogy sok neki az új felállás? Hogy már nem ketten vagytok,nem élhettek úgy ahogy akartok...a gyerek átír teljesen mindent.És lehet hogy nem ilyen életről álmodott,és kínnak,kötelezőnek érzi a mindennapokat,a munkát,az otthoni családi teendőket,dolgokat.

2021. okt. 13. 20:16
 4/24 A kérdező kommentje:
2 éves, és amíg vele játszik nem mutatja jelét annak hogy belül gond lenne vele. Hogy miért a kocsijába ül azt én se tudom.
2021. okt. 13. 20:19
 5/24 anonim ***** válasza:
13%
Ez nagyon durván hangzik, és te csak nézed ezt
2021. okt. 13. 20:20
 6/24 anonim ***** válasza:
91%

lehet halálos beteg,csak titkolja.

vagy belerángatták vmibe, bűnügy, és fél a lebukástól.

vagy megcsalt, de összetört utána.

2021. okt. 13. 20:20
 7/24 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy ilyen gondja lenne, nekem lelki eredetűnek tűnik, de nem tudom miként hozzam fel neki, hogy esetleg egy szakember is megvizsgálhatná.
2021. okt. 13. 20:23
 8/24 anonim ***** válasza:
50%
Vagy szerelmes.
2021. okt. 13. 20:25
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

ha halálos beteg, az elég ok, h. kiboruljon.

a lelki oka dolog nem magától van, vmi történt vele, amit titkol.

2021. okt. 13. 20:25
 10/24 anonim ***** válasza:
62%

ha szerelmes lenne, energikus lenne és alig bírná titkolni, h. fel van villanyozva.

itt vmi., tragédia történt vagy fog történni...

2021. okt. 13. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!