Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet így hatékonyan kommunikálni a másikkal?
Amikor van egy problémám és azt elmondom neki, de ő már egyből jön az önsajnálattal hogy mindig ő a rossz, és az oka mindennek.
Holott én nem ezt mondtam és nyugodtan próbálnék vele beszélni..de mivel 2en élünk így neki vekem ,nekem meg vele lehet problémám..vagy észrevételem
Exem mondta mindig ezt, így érdemben nem nagyon tudtam vele megbeszélni dolgokat. Szakítottam is pár hónapon belül.
N
Úgy nem lehet, hogy neked csak problémák van vele, ès tudálèkoskodsz mindenben.
Nem èrtem mit szenvedsz, nem tervezel vele semmit, csak az idejèt húzod. Meg a minket a mindennapos ostoba kèrdèseiddel.
Nagyon nem mindegy a hangsúly és a megfogalmazás!
Egyébként nagyon meghökkentem ezen: "mivel 2en élünk így neki vekem ,nekem meg vele lehet problémám".
Amikor az első mondatban írtad, hogy "Amikor van egy problémám és azt elmondom neki..." én pl. munkahelyi problémára gondoltam, amiben együttérzést vagy tanácsot vársz tőle. Szóval nem, csöppet sem magától értetődő, hogy két együtt élő embernek csak egymással lehet problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!