Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet így hatékonyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet így hatékonyan kommunikálni a másikkal?

Figyelt kérdés

Amikor van egy problémám és azt elmondom neki, de ő már egyből jön az önsajnálattal hogy mindig ő a rossz, és az oka mindennek.

Holott én nem ezt mondtam és nyugodtan próbálnék vele beszélni..de mivel 2en élünk így neki vekem ,nekem meg vele lehet problémám..vagy észrevételem

2021. okt. 12. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Így sehogy sem. Meg kell tanulnia rendesen kommunikálni, ahelyett, hogy megsértődne. Próbáld meg azzal kezdeni, hogy nem szeretnél veszekedni, hanem felnőttek módjára megbeszélni egy adott problémát, anélkül, hogy magára venné.
2021. okt. 12. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Exem mondta mindig ezt, így érdemben nem nagyon tudtam vele megbeszélni dolgokat. Szakítottam is pár hónapon belül.

N

2021. okt. 12. 20:40
 3/5 anonim ***** válasza:
28%

Úgy nem lehet, hogy neked csak problémák van vele, ès tudálèkoskodsz mindenben.

Nem èrtem mit szenvedsz, nem tervezel vele semmit, csak az idejèt húzod. Meg a minket a mindennapos ostoba kèrdèseiddel.

2021. okt. 12. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon nem mindegy a hangsúly és a megfogalmazás!

Egyébként nagyon meghökkentem ezen: "mivel 2en élünk így neki vekem ,nekem meg vele lehet problémám".

Amikor az első mondatban írtad, hogy "Amikor van egy problémám és azt elmondom neki..." én pl. munkahelyi problémára gondoltam, amiben együttérzést vagy tanácsot vársz tőle. Szóval nem, csöppet sem magától értetődő, hogy két együtt élő embernek csak egymással lehet problémája.

2021. okt. 12. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb az, amikor azt mondja rad, hogy hisztis vagy és amúgy sem probléma az, amit te annak érzel. Ha valaki ilyen szinten telibe sz@rja a másik fel igényeit, ott komolyan el kell gondolkozni a kapcsolat folytatásán.
2021. okt. 13. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!