Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnéd a párodról azt, hogy ha egy héten nem találkoztok, akkor ő csak mos főz takarit anyunál van nem gondolkodik meg tv zik csak?
Semmi de semmi mást nem oszt meg soha.
Tv, suli max, vagy hogy volt orvosnál. Mosott. Anyunal volt.
35 feletti ferfi.
Nem élünk együtt, nem látok bele; amikor vele vagyok, tényleg ennyi az egész.
De ezt heteken honapokon éveken át?
Mizu hol vagy mit csinalsz kérdésekre: Mosok. Ebedeltem. Edzettem. Ennyik...
Témája szinte nincs, gondolatai semmi es arrol győzköd, hogy nem is agyal.mert minek kéne agyalnia.
Es ez mellett azért jocskán szocializált, mindenhova van kapcsolatrendszere, cégeket épit fel ha akar, szereti a nőket, nyomozós tipus, mindenkirol mindent tudni akar, de egy egész héten át ennyit oszt meg velem, hogy ő épp edébedelt. Volt boltban. Anyunál. Tvt néz.
Es még kényelmetlen is neki, hogy már szinte "faggatozom",hogy de tenyleg nincs semmi más? Nem is agyal semmin sem? És még le is csesz, hogy minek kéne bármin is agyalni?
Es mikor azt mondom, ha egyutt élnénk, akkor biztos többet tudnék rola, erre ugy reagál, hogy jo pofára esnék, mert tényleg ennyi az élete.
Én 2 napot alig birnék ki, hogy csak tv znénk meg ebédelek/bolt meg ennyi. Meg hogy nincs egy árva gondolatom se, azt meg egyenesen elképzelni sem tudnám.
Ez számomra felfoghatatlan.
Van egy ember is, aki ezt elhinné a párjárol, hogy az minden héten éveken át, ő csak mos ebédel anya edzés suli, es egy gondolata sincs, meg más esemény sem, es kvázi nagy semmi van csak?
En az ilyen nagy semmiket 2 napig se birnám, bele őrülnék.
Es nem introvert maganyos farkas akirol csak-csak valahogy nyögve nyelve el lehetne ezt képzelni vagy bevenni. De róla?
Röviden:
Nézzuk azt hogy a párod (akivel mondjuk hetente talalkozol)egész héten annyit ir neked tv zik, sulira keszult, ebedelt, anyanal volt.
Egesz héten ennyit. Témát nem kezdeményez nem kerdez semmit.
Es aztan ezt Minden héten.
Aztán talalkoztok es tvztek.szex. tv.szex.bolt. szoval valoban nem látsz mást. Es ez éveken át.
Es higyjem el, hogy valoban ennyi.
Te elhinnéd?
Tényleg nem bántásból, de ideírtál egy regényt, amiben ugyanazt ismételgeted fene tudja hány soron át. Ezt letudtad volna írni 3-4 mondatban is. Igen, elhinném. Igen, van ilyen ember is. A kérdésed megfogalmazásából ítélve te nagyon szeretsz "csacsogni". A "hol vagy?", "mit csinálsz?" kérdések pedig alapból idegesítőek tudnak lenni. Miért nem dobsz fel valami témát inkább? Ha már ő úgyse agyal semmin, te meg mindig agyalsz valamin. 🤷♂️
Mindenesetre az látszik, hogy tökéletes ellentettjei vagytok egymásnak ilyen téren.
3# jekentve.
Ismétlések részletezés azért vannak hogy el lehessen kéozelni valósághűen. Hogy átmenjen a "fíling" is.
Én persze témàzom, azokról beszélünk. De ez így egyoldalú.
En meg barátomnak nem tudnám hívni.
Szoval különbözőek vagyunk.
Mi az oka hogy nem éltek együtt 30+ évesen?
Sok beszédnek sok az alja! Amit írtál az falra hányt borsó! Ha nem megy a kapcsolatotoknak vessetek végett neki. Az egyik az anyját ápolja, a másik féltékenykedik! Felnőtt emberek vagytok, vagy számítok vagy eljetek együtt. Akkor kiderülne hogy masodhegedus vagy vagy tényleg ezt teszi!
Nem fektekenykedem.
Hanem ilyen hétvégék után vele (tv szex bolt es ennyi)en szabalyosan le vagyok szedálva! Kezdek rosszul is lenni.
Es keptelen vagyok elhinni, hogy neki az egész hete/évei ilyenek?
Majd osszeköltözünk csak reszemről még nincs megoldva. Ez speciel miattam húzódik.
Én se jartatom a számat.Vannak dolgaim amit úgy tartok hogy nem lenne érdekes,vagy fontos a partnerem szamára.Ezért nem fogok neki orákig arról beszélni hogy hány % os nedvességtartalma volt a faanyagnak és hogy azt vissza kellett arúznom de Józsinak meg nagyon kellett volna a szélezett anyag,majd felhívtam aszallagélező Balázst,hogy meghajtogatta e a lapokat..stb...stb.
Viszont!És itt van a lényeg.Ha azt mondja,hogy kérlek meséld már el részletesen, mert ez engem erdekel,akkor termeszetesen megteszem.
Egyszerűen mondd meg neki,hogy téged érdekel hogy mit csinál.
De ezt akkor valóban lássa is rajtad.Semmi se kiábrántídóbb ,mint azt látni,hogy "ugy csinál,mintha",de közben meg kvára unalmas neki,amit mondasz.
Hát én elhinném hogy valaki tényleg összesen ennyit csinál. (Az egyetem alatt nekem is ennyiből állt az életem, hiába laktam Pesten.)
N
Szoval ha 2 nap alatt kisül vele az agyam, es ha valoban ez az egész hete/évei, akkor sztem en diliházba kerülnék mellőle pár hét egyutt töltött idő után.
Ezért is erzem inkább azt, hogy esetleg biztos van élete(kulonben hogy lehet sikeres, honnan lennének barátai, női?), csak esetleg nem von bele? De azt mondja de higyjem már el hogy ennyi. Amilyen a heti 2 napja olyan az összes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!