Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható-e, hogy a barátom most nem akar velem találkozni mert húzós hete lesz a melóban?
Figyelt kérdés
Félig már összeköltöztünk , erre most meg ezzel jön..
Mi lesz majd ha együtt fogunk élni és húzós hete lesz? Kirak majd?
2021. okt. 10. 20:58
11/17 anonim válasza:
Én is sokat melozom, meg utána autózok még 2,5 órát hogy legalább az estét a párommal tudjam tölteni. Pedig maradhatnék szállón is. Nekem legalább az esték kellenek, hogy vele lehessek.
12/17 anonim válasza:
Én nagyon örültem, ha találkozhattam a barátnőmmel, amikor még nem is éltünk együtt. Fostam én rá, mennyi melóm volt. Max. akkor csak leültünk nézni egy filmet vagy valami egyszerűbb. De hullafáradtan is örültem, hogy ott van velem.
13/17 anonim válasza:
Nem igazán értem mit takar a félig osszekoltozes. Ha együtt éltek akkor nincs ilyen hogy most ne gyere haza. Akkor a te otthonod is. Persze joga vam rá hogy pihenjen és ne foglalkozzom aktívan veled, de olyan nincs hogy ne legyél ott. Akkor nem éltek együtt valójában, és ezzel a hozzáállással nem is fogtok. Hány húzós hét van az ember életében? Akkor majd mindig mész máshova?
14/17 A kérdező kommentje:
Felhívtam most, h mi van vele , erre kiderült épp sörözésből jön haza.. Miközben engem meg lerázott a melóra hivatkozva.
Azt mondta majd a héten megbeszéljük...
2021. okt. 11. 21:47
15/17 A kérdező kommentje:
A félig összeköltözés azt jelenti, hogy már kb minden cuccom nála van, és ott éltem. De mivel most nincs munkám haza költöztem, h ne rajta élősködjek
2021. okt. 11. 21:48
16/17 anonim válasza:
Akkor szerintem fogd az ottlévő cuccaid és vidd el, őt meg dobd ki a francba.
17/17 anonim válasza:
Én is összecuccolnék és elhúznék onnan, ez nem párkapcsolat, hanem dugópajtiság, az is csak akkor, ha neki igénye van rá. Más is dolgozik; de ha már odaköltöztetett majdnem, miben zavarod, ha a saját dolgoddal foglalkozol? Ugyanmár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!