Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azzal, hogy csak a szex miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azzal, hogy csak a szex miatt tesz meg vmit, tulajdonképpen elárulta magát, hogy nem is szeret?

Figyelt kérdés

1.5 éves kapcsolat.

Amibe nemigen rak bele semmit.kezdett elegem lenni es kezdtem kerulni őt, sőt nrm is akartam már vele se lenni, kifogások ez az, kezdtem belole kiábrándulni elhidegulni talan le is nézni egy bunko senkiházinak tartani csak ezek még nem forrtak ki bennem teljesen, csak az útján voltam.

Erre ezeket megérezve elkezdett adni a kapcsolatba valamennyit, es ugy erezte hogy p.ncimért teszi! Nem a kapcsolatert, nem értem, hanem a szex miatt.

Ez mellett neha mondja hogy szeret.

Most van olyan hogy egy ffi a masikkal évekig van ugy hogy csak szex miatt es nem is szereti?

2021. okt. 10. 14:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

5.vagyok. Aranyos vagy, :) de sajnos nagyon jól tudom, hogy Lennon, vagy Lenin, nekem nem kell magyarázni.

A válásom legfőbb oka, hogy a gyerekek születése után a feleségemnél bezárt a bazár. Lehettem én szép, jó, vagy őszinte és durva, neki nem kellettem. Minden nap hagyma-nap volt. (hagyj-ma)

A férfiaknál a szex hiány kicsit másképp működik, mint a nőknél. Ezért nem húzzák sokáig az ilyen házasságban az ágaskodó apukák és nem az apukák turpiskodnak addig, míg az asszonyka végül elutasítja őket, majd ennek apropóján dugnak félre. Aki hűtlen fajta, az odaadó pár mellett is félrejár. Akit meg elhanyagolnak, az nem lesz sokáig hűséges, akár férfi, akár nő.

2021. okt. 10. 15:58
 12/16 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell hanyagolni a masikat. Rmez a nagy trükk az egeszben. Es akkor a masik se hanyagolja az egyiket.
2021. okt. 10. 16:03
 13/16 A kérdező kommentje:
*ez a nagy trükk
2021. okt. 10. 16:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Óóó, nem volt ő hanyagolva! Kivettem a részem a gyerekekből, jócskán. Házimunka, barkácsolás, stb. A lóvé persze mindig kevés volt, de megoldottuk a gyerekek születése előtt is. Csak amikor jön az alkalom, és mindig talál valami kifogást, vagy megsértődni valót, csak hogy ne kelljen... akkor nem tudsz tenni semmit.
2021. okt. 10. 16:11
 15/16 A kérdező kommentje:

Akinek meg mindig ott a szex az meg elkezdi hanyagolni a nőt.

A suex korul forog az egész?

2021. okt. 10. 16:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Mit sirankozol itt, lépj ki a kapcsolatból. Azzal megelőzöd a jövőért, inkább te mint ő! Alig vagytok együtt 1,5 éve, elyenkor még a csillaron is kellene csinálni.
2021. okt. 10. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!