Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 100%ig biztos hogy nem buktok le akkor megcsalnátok a párotokat?

Figyelt kérdés
Adott egy ellenkező nemű aki testileg pont tökéletesen bejön. Lefekhetsz vele egy alkalommal, utána elköltözik pl az usába. Így biztos hogy nem lessz komoly a dolog, és nem fog kiderülni. Megtennéd?

2021. okt. 8. 16:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ha valaki csak amiatt nem csalja meg a párját, mert fél a lebukástól, az már régen rossz. Az nem hűség. Kb mintha azért nem lépne félre, mert nincs kivel. Nekem ilyen pár nem kéne, aki csak emiatt "hűséges", és minthogy nekem ezek az elveim, így értelemszerűen ezekhez is tartom magam.

Amúgy fiatal, csinos, vonzó nő vagyok, gondolhatod, hogy bármikor megcsalhatnám a férjem. A lebukástól sem kéne félnem, mert nagyon kicsi az átfedés az ismeretségi körünkben és a nap nagyobb részében úgyis dolgozik ő is, én is. Egy alkalom miatt még csak meg se kéne erőltetnem magam. Mégsem teszem. És kb semmilyen hipotetikus szcenárióban sem tenném meg (így kb csak ha valami maffiózó azzal fenyegeti, hogy egyébként megöli vagy valami hasonló).

2021. okt. 8. 18:53
 12/27 anonim ***** válasza:
94%
11 Teljesen igazad van. Én úgy is megcsalom hogy nem 100% hogy nem derül ki.
2021. okt. 8. 19:48
 13/27 anonim ***** válasza:
90%
Nem csalnám meg. Én csak azt a férfit tudom közel engedni akibe szerelmes vagyok, a páromba meg nagyon is az vagyok.
2021. okt. 8. 19:53
 14/27 anonim ***** válasza:
76%
Nem, és nem a lebukás miatt. Ha odáig jutnék, hogy megcsaljam, akkor az azt jelentené, hogy nagyon-nagyon megromlott a kapcsolatunk és ilyen helyzetben meg már nem látnám értelmét együtt maradi a másikkal. A másik dolog meg a lelkiismeretem, mert többé valószínűleg nem tudnék tükörbe nézni. Ha igazán szeretsz és tisztelsz valakit, akkor ezt nem tudod megtenni.
2021. okt. 8. 21:00
 15/27 anonim ***** válasza:
30%
11. "Amúgy fiatal, csinos, vonzó nő vagyok, gondolhatod, hogy bármikor megcsalhatnám a férjem." Az a baj ezzel, hogy szinte minden nő ezt állítja magáról. Egy nőnek szexhez jutni annyi, mint bárkinek levegőt venni. Nincs olyan nő, akit ne dugnának rommá, mondjuk ebben benne van egy nagyfokú igénytelenség a férfiak részéről. Én is találkoztam már innen pár nővel, aki magát csinosnak, vonzónak titulálta, amikor meg találkoztunk pusztán a külsejével csalódást okozott. Azért mert tetszik pár kanos bikának, attól még erősen esélyes hogy közép átlag maximum.
2021. okt. 9. 23:13
 16/27 anonim ***** válasza:
40%
#15 Nem ez volt a mondandó lényege. Hanem, hogy lennének lehetőségei és mégis hűséges marad. Mert ez döntés kérdése. Amúgy azért ha egy nő sportos, egészséges, nincs rajta túlsúly, csinosan öltözik, akkor már beletartozik abba a táborba, aki így jellemezheti magát, nem gondolod? Engem is dugnának sokat, jó pasik is néha, de tudom, hogy nem vagyok jó nő. Az ember ezt meg tudja ítélni. A kérdés az, hogy valaki él-e lehetőségekkel vagy sem. Ennyi.
2021. okt. 10. 08:17
 17/27 anonim ***** válasza:
69%
#16 Hát... ha én nő lennék szerintem rojtosra bszatnám magam jó pasikkal reggeltől estig 🤣 és nagyon nem érdekelne mások véleménye.
2021. okt. 10. 10:24
 18/27 anonim ***** válasza:
52%
#16 Engem sem mások véleménye érdekel, hanem a sajátom. Szerelem nélkül pl nem is jó a szex. Nekem legalábbis nem.
2021. okt. 10. 11:42
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
#18, Szerintem túl van értékelve a szerelem.
2021. okt. 10. 11:49
 20/27 anonim ***** válasza:
52%
#19 Az teljesen mindegy, nekem más érzés. Ha nem is szerelem, de nagyon erős lelki vonzalom kell nekem. Ha az nincs, akkor szinte lehetetlen számomra az orgazmus. Például. És tudom, hogy sok nő van így vele ismerek többet is, aki egyedülálló. Ránk van sütve, hogy milyen válogatósak vagyunk, ám legyen. Az exem is totál átlagos....de szerelmes voltam belé. Olyat keresek, aki ugyanúgy meg tud bennem mozgatni valamit, különben nem érdekel, hogy milyen jól néz ki stb
2021. okt. 10. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!