Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 30 éves nő miért csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 éves nő miért csinálja azt, hogy ha valami nem tetszik neki, akkor szakít?

Figyelt kérdés

A barátnőm (ő 30, én 26 éves nő vagyok) lépten-nyomon szakít, ha az ő olvasatában valami nem stimmel és nem értem, miért csinálja ezt.

Utána persze jön az, hogy szeret és nem akar mással lenni, nem cserélne le és stb...de ez olyan rossz. A napjaim így olyanok, mint a hullámvasút. Hol minden rendben és lubickolhatok az érzésben, hogy milyen jó nekem, aztán jön valami és akkor meg teljesen szétcsúszok, mert nem tudok, hogy ez megint egy olyan dolog, ami leülepszik nála és utána minden rendben lesz vagy egy komoly probléma és tényleg ennyi volt...

Mi lehet a baja? Miért csinálja ezt?

Nem szoktam elkezdeni hisztizni, zsarolni vagy bármi, tehát nincs kényszerhelyzetben, hogy azért gondolná meg magát.

2021. okt. 8. 09:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem látom, nem szól a vészharang, bár tudom jól, hogy nagyon fájni fog ez még nekem.

Viszont még soha senki nem tett értem annyi mindent, mint ő (nem anyagilag értem, hanem maga a gesztus, hogy gondol rám).

Ismerem őt már tavaly óta. Kapcsolatban volt már, amikor megismertem. Utána nekem is lett barátnőm és együtt elmentünk néha inni, feljöttek hozzánk, így ismertük meg egymást személyesen is.

Aztán konfliktus lett mindkettőnknél ebből, így én igyekeztem leépíteni, de mindig valahogyan előkerült, ott volt nekem, gondolt rám stb...

Törődőbb, figyelmesebb velem, mint akikkel eddig voltam.

2021. okt. 8. 10:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Na majd 2 év múlva is örülj annak, hogy így döntöttél.

Bár sok nőnek kellenek az érzelmi hullámvasutak, úgyhogy még egy érdekes kapcsolat is lehet belőle sok kevésbé nyugodt perccel.

2021. okt. 8. 10:23
 13/16 A kérdező kommentje:
2 év múlva már lehet nem is beszélünk majd.
2021. okt. 8. 11:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát, ha újra összejöttök, akkor nem is számít igazi, elkötelezett szakításnak szerintem.

Szerintem az elmúlt 17 évet is rajtad vetíti ki. Lehet, hogy nem mindig volt ő ilyen, hanem túl sok mindent eltűrt, ami most jön ki rajta, és sajnos rajtad csapódik. Mondjuk neked sem kötelező ezt eltűrni, sőt...

2021. okt. 8. 13:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Az egója túlságosan erős. Csak magát nézi, az ő érdekeit. Ha azok megvannak sértve már hisztizik.

A baj az hogy aki ilyen az nehezen látja be, és kutat megoldás után.

2021. okt. 8. 14:06
 16/16 anonim ***** válasza:
50%
Élj férfival. Az egészséges, természetes.
2021. okt. 9. 03:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!