Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem szeretne közös képet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretne közös képet?

Figyelt kérdés

Sokaknál bicska nyitogató ez a kérdés,de nálam már kicsit dühítő..

4 hónapja vagyunk együtt párommal,van közös képünk magunknak le mentve.

Ezzel nincs is baj,de vannak rólunk olyan képek amik tényleg fontos pillanatot ábrázolnak és jól sikerültek!

Párom egyszerűen nem akarja hogy feltöltsek csak egyet is Facebookra. Tudom,nem ott kell az életet élni. De már a környezetemből is kapom a kérdéseket hogy miért nincs kint képünk,együtt vagyunk még,szét mentünk?

Na meg így nálam más lányok is próbálkoznak amit pont nem szeretnék mert hidegen hagynak.

Egyszerűen csak azt akarok hogy lássák hogy egy kincs van mellettem:)

A bizalommal nincs baj,és ő is Nagyon szeret,ez látszik rajta teljes mértékben. De ettől az egy dologtól egyre bizalmatlanabb vagyok. Kértem már számtalanszor de mindig azzal jön "mert nem akarok,ő nem szokott képeket feltölteni magáról sem,ez a mi dolgunk" ami igaz is,de ez olyan hatalmas nagy kérés?

2021. okt. 7. 22:05
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Mondtam neki ha ad egy normális indokot hogy mi a problémája ezzel akkor esküszöm nem hozom fel ezt a témát többet. De nem...Nem tudja indokolni,és ez az ami engem zavar!
2021. okt. 8. 10:15
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha utána olvasol az asszertív kommunikációnak, akkor talán megérted, hogy ezzel a megközelítéssel miért nem tudod megoldani a problémádat. Ha nem teszed meg, akkor meg nem érted meg. A döntés a tiéd, hogy a megoldást, vagy a problémát keresed. Viszont megnyugtathat a tudat, hogy bármelyiket keresed is, biztosan meg fogod találni!
2021. okt. 8. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!