Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem szeretne közös képet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretne közös képet?

Figyelt kérdés

Sokaknál bicska nyitogató ez a kérdés,de nálam már kicsit dühítő..

4 hónapja vagyunk együtt párommal,van közös képünk magunknak le mentve.

Ezzel nincs is baj,de vannak rólunk olyan képek amik tényleg fontos pillanatot ábrázolnak és jól sikerültek!

Párom egyszerűen nem akarja hogy feltöltsek csak egyet is Facebookra. Tudom,nem ott kell az életet élni. De már a környezetemből is kapom a kérdéseket hogy miért nincs kint képünk,együtt vagyunk még,szét mentünk?

Na meg így nálam más lányok is próbálkoznak amit pont nem szeretnék mert hidegen hagynak.

Egyszerűen csak azt akarok hogy lássák hogy egy kincs van mellettem:)

A bizalommal nincs baj,és ő is Nagyon szeret,ez látszik rajta teljes mértékben. De ettől az egy dologtól egyre bizalmatlanabb vagyok. Kértem már számtalanszor de mindig azzal jön "mert nem akarok,ő nem szokott képeket feltölteni magáról sem,ez a mi dolgunk" ami igaz is,de ez olyan hatalmas nagy kérés?

2021. okt. 7. 22:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%
Èn viszont a kèrdezőnek adok igazat. Úgy, hogy èn messze nem a fb-n èlem az èletem, 1 profilkèp van kinn, az is 10 èves (akkor regisztráltam, akkor mèg friss volt, ennyiben is maradt), 1-2 kèp a családdal, a hírfolyamomban meg csak a szülinapi nèvnapi köszöntèsek vannak. De mèg így is azt gondolom, hogy aki ügyet csinál abból, hogy egy közös kèp a párjával kikerüljön oda, plusz hogy kapcsolatban vannak, az furcsa. Most mi a nagy dolog ezen?
2021. okt. 7. 23:38
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
Hasonló cipőben járok, bár ritkán rakok fel képeket kb évente 3 fénykép készül rólam de szeretném ha a párommal közös fenn lenne.
2021. okt. 7. 23:47
 13/22 anonim ***** válasza:
65%

Sztm nem egy nagy kérés egy nyamvadt kép.

Én is úgy mondom, hogy keveset Facebookozok.

Kb 10 kép van kinn, egy a párommal.

N29

2021. okt. 8. 00:02
 14/22 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem lényegtelen itt ki akar képet és ki nem az meg pláne hogy miért. Egyedül az számít, hogy ő nem akarja ezt vagy tiszteletben tartod vagy megbántod/megsérted.
2021. okt. 8. 02:30
 15/22 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben tiszteletben tartom. El tudom fogadni,Csak egyszerűen nem értem...
2021. okt. 8. 09:08
 16/22 anonim ***** válasza:
95%
Nálam is volt olyan hogy se közös kép, se az nem lehetett kint hogy kapcsolatban. Volt is mellettem rengeteg más nője. Ha már képet nem is tesztek ki, mond neki hogy jelöljétek be hogy kapcsolatban vagytok. Ott nem teszel fel róla képet, de láthatod a reakcióját. Ha ezt is ellenzi akkor annak már oka van.
2021. okt. 8. 09:14
 17/22 A kérdező kommentje:
Sajnos azt is ellenzi....
2021. okt. 8. 09:44
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

szerintem egy kapcsolatban EGYMÁSSAL kéne megbeszélnetek, hogy ki hogyan gondolkodik a világról, kinek mik a motivációi, mit miért mond, gondol vagy csinál. akkor talán megértenéd, hogy miért nem akarja, te meg elmagyarázhatnád neki, hogy neked miért fontos, mit érzel miatta, hogy ő nem akarja, hogyan hat ez rád és a kapcsolatotokra.

soha egyetlen kapcsolatom nem volt bejelölve FB-n és soha egyetlen közös képet sem töltöttünk fel. mondjuk profilképet is kb. 5 évente frissítek, de több is lehet és posztolni se nagyon szoktam.

sosem nem éreztük szükségét ezeknek, mert ezen semmi sem múlik. a gyerek viszont kimondottan megkért minket is meg a nagyszüleit is, hogy róla ne tegyenek ki semmilyen képet. ezt is tiszteletben tartjuk.

nem mondom, hogy mindenkinek így kell tennie. nincs egyedüli jó vagy rossz megoldás. viszont, ha eltérően gondolkodtok róla, akkor érdemesebb egymással beszélgetnetek róla, mint vadidegenekkel, akik egyikőtöket sem ismernek.

ismerkedj meg az asszertív kommunikációval, sokat segíthet az ilyen helyzetek tisztázásában és megoldásában!

2021. okt. 8. 10:06
 19/22 A kérdező kommentje:
Rengetegszer próbáltam vele erről beszélni,de mindig azt a választ kapom hogy "mert nem"...számtalanszor kértem fejtse ki bővebben,mindig azt mondja hogy ennél jobban nem tudja el magyarázni na meg a "már 20x elmondtam miért nem,nem értem mit rágódsz ezen"...
2021. okt. 8. 10:12
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem jól próbáltál beszélgetni vele róla. Tényleg ismerkedj meg az asszertív kommunikációval. Pont az ilyen helyzetek megoldására találták ki, hogy könnyebben meg tudd érteni a másik motivációit, amiket ő nem nagyon akar elmondani ÉS te is meg tudd vele értetni a saját érzéseidet és igényeidet.
2021. okt. 8. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!