Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak nincs kedve beszélni velem! : Mi lehet?

Figyelt kérdés
Kérdeztem, hogy miattam van-e, de azt mondta nem. Tegnap azért nem volt kedve, mert fáradt volt... de később beszéltünk. De most megint nincs kedve :( Azt mondta h egyszerűen csak nincs kedve. Fiúk mit jelent ez nálatok? Aggódnom kéne?:( Mondjuk már aggódok...
2010. szept. 1. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Néha jól esik "húzni" a bnő agyát, egy kicsit féltékennyé tenni, érezni, hogy oda meg vissza van értünk. Talán ő most ezt érzi, hogy aggódsz miatta. Érzi, hogy fontos számodra.

Ez a jobbik rossz :)

Sok sikert!

2010. szept. 1. 19:06
 2/4 Kamuuu ***** válasza:
A kis durci murci XD
2010. szept. 1. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Bocsi de en kb 1 hetig ezt jatszottam a pasimmal...de nem akarlak megijeszteni, de szakitas lett belöle mert egyszerüen azert csinaltam mert mar a szakitason gondolkodtam... kerültem a vele valo beszelgetest mert mar minden mas jobban erdekelt mint Ő.

De persze lehet az elöttem szolonak van igaza es csak huzza az agyad, vagy tenyleg faradt.... sose lehet tudni...

2010. szept. 1. 19:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocsi, ez lehet durva lesz, de én mindig az igazat mondom, amit látok, nem köntörfalazok. Nálam a "nincs kedvem hozzád" azt jelenti, hogy nincs kedvem valakihez. Megunt. Próbáld feldobni a kapcsolatot, több helyre eljárkálni (bár ez a pasi dolga lenne), és próbáld ujra izgalmassá tenni számára a kapcsolatot. Egyébként pedig, az a pasi, aki azt várja hogy a csaj csináljon izgalmakat a kapcsolatban, az egy dákó. Látom rajtad hogy szereted, rossz lesz otthagyni, de muszáj lesz. sok szerencsét, hallgass a szívedre.
2010. szept. 1. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!