Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak nincs kedve beszélni velem! : Mi lehet?
Figyelt kérdés
Kérdeztem, hogy miattam van-e, de azt mondta nem. Tegnap azért nem volt kedve, mert fáradt volt... de később beszéltünk. De most megint nincs kedve :( Azt mondta h egyszerűen csak nincs kedve. Fiúk mit jelent ez nálatok? Aggódnom kéne?:( Mondjuk már aggódok...2010. szept. 1. 19:00
1/4 anonim válasza:
Néha jól esik "húzni" a bnő agyát, egy kicsit féltékennyé tenni, érezni, hogy oda meg vissza van értünk. Talán ő most ezt érzi, hogy aggódsz miatta. Érzi, hogy fontos számodra.
Ez a jobbik rossz :)
Sok sikert!
3/4 anonim válasza:
Bocsi de en kb 1 hetig ezt jatszottam a pasimmal...de nem akarlak megijeszteni, de szakitas lett belöle mert egyszerüen azert csinaltam mert mar a szakitason gondolkodtam... kerültem a vele valo beszelgetest mert mar minden mas jobban erdekelt mint Ő.
De persze lehet az elöttem szolonak van igaza es csak huzza az agyad, vagy tenyleg faradt.... sose lehet tudni...
4/4 anonim válasza:
Bocsi, ez lehet durva lesz, de én mindig az igazat mondom, amit látok, nem köntörfalazok. Nálam a "nincs kedvem hozzád" azt jelenti, hogy nincs kedvem valakihez. Megunt. Próbáld feldobni a kapcsolatot, több helyre eljárkálni (bár ez a pasi dolga lenne), és próbáld ujra izgalmassá tenni számára a kapcsolatot. Egyébként pedig, az a pasi, aki azt várja hogy a csaj csináljon izgalmakat a kapcsolatban, az egy dákó. Látom rajtad hogy szereted, rossz lesz otthagyni, de muszáj lesz. sok szerencsét, hallgass a szívedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!