Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi számít a másik megváltoztat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít a másik megváltoztatásának ?

Figyelt kérdés

Szokás mondani azt hogy fogadd el a másikat úgy ahogy van.

De szerintem ez nagyon ritka hogy teljesen elfogadják egymást. Mert mindig akad vlmi ami nem tetszik a másikban és egy idő után nem tudjuk tovább tolerálni és szólunk hogy ez nem tetszik változtasson rajta..na de ilyenkor ha ezt megteszi nem önmaga már hisz vhol a te kérésed miatt teszi tovább..

2021. okt. 4. 10:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

felejtsd el, hogy megváltoztatsz bárkit is

persze felhívhatod a figyelmét a hibáira, amiket, ha belát, saját szándékból változtat; de ebben te csak közrejátszhatsz

2021. okt. 4. 11:10
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

Az, ami nem a közös élet megszervezése miatt alakul át.

Valakit rábírni arra, hogy vegye ki a részét a házimunkából, nem megváltoztatás.

De felvetetni vele egy olyan ruhát, amit sosem vett volna fel, mikor megismerted, az.

2021. okt. 4. 11:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Megváltoztatás ha pl el akarom tiltani olyan dolgoktól amit ő szeret, én viszont nem.

Pl az én párom szeret néha napján rock koncertre járni, akkor inni a haverokkal.

Én biztosan nem mennék, de nem mondom neki azt hogy ő sem mehet, maradjon itthon velem.

Mi az összeköltözés terén voltunk így, hogy ő is másfele akart költözni én is. Itt viszont nem engedtem én sem, hanem közösen mind a ketten változtattunk a nézeteinken, és kötöttünk kompromisszumot.

2021. okt. 4. 11:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Megváltoztatás szerintem az, ha a másik alaptermészetén szeretnénk változtatni!

Ez nem fog sikerülni, csak sok konfliktust fog okozni.

Drasztikusan beleavatkozni a másik jellemébe, személyiségébe és mindenáron megpróbálni azt a "magunk képére" formálni!

Teljesen más dolog viszont apró dolgokban változást kérni a másiktól, de csak olyat, ami neki nem okoz gondot.

2021. okt. 4. 11:32
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

"Szokás mondani azt hogy fogadd el a másikat úgy ahogy van."

Minél inkább olyan párt keresel, aki illik hozzád, annál könnyebb elfogadni. Azért szokták ezt mondani, mert bárki összejön bárkivel, és utána változtat ahelyett, hogy alapból olyat keresnek, aki tényleg bejön neki (belsőre).

2021. okt. 4. 11:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Vannak dolgok, amiket az ember tud toleralni, es vannak amiket nem. Megvaltozni senki sem fog. Ha toleralhato szamodra amit csinal, akkor legyel vele boldog, ha nem, akkor az egy kizaro ok. Nincs tokeletes ember. Ezert fontos, hogy olyan tulajdonsagai legyenek, amiket toleralni tudsz. Hidd el, igy is eleg nehez megfelelot talalni, nem pedig ugy, hogy a tokeletesen passzolora utazol.
2021. okt. 4. 13:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!