Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg lehet ezt oldani valahogy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet ezt oldani valahogy?

Figyelt kérdés

Sajnos én hibáztam elég nagyot. Körülbelül 8 éve beszélgettem egy ismeretlen nővel egy internetes játékban. A nő a Facebook fiókját is belinkelte de engem nem ismert soha. Sajnos többször beszélgettünk a szexről és olyan is volt, hogy a beszélgetésből szexchat lett. A feleségem elolvasta a beszélgetést. Akkor úgy tűnt, hogy meg tudjuk beszélni. Egy ideig minden rendben volt, utána már úgy tűnt nem tudja túltenni magát. Sajnos nem tudom visszacsinálni, hibáztam és nem tehetem jóvá. Kérdeztem tőle, hogy mit javasol de semmit nem mond. Már több mint 20 éve vagyunk házasok és most egy lehetetlen helyzetben vagyunk.

Már azt se bánnám, ha ő is tenne valamit bosszúból csak legyünk valahogy túl rajta. Azt is mondtam neki, hogy tegye azt amit én egy másik ismeretlen pasival vagy akár csaljon is meg mással de folytassuk az életünket mert ezt már így nem tudom folytatni.

Ma is közeledtem hozzá amikor eszembe juttatta, hogy mit tettem.

Szex alig van, az is úgy hogy csak szétteszi a lábát.

Mondtam hogy menjünk párterápiára, pszichológushoz de nem akarja.

Olvasgatja az üzeneteimet a telefonon. Ha egy ismerősöm valamilyen kedves üzenetet vagy humoros képet küld hetekig azzal piszkál. Már nem merek senkinek válaszolni. Inkább gondoljanak bunkónak mint az asszony hetekig veszekedjen velem.

A múltkor az autóval utaztunk. Egy prostituált volt az út szélén. Azonnal azt vágta a fejemhez, hogy meg akarom dugni. Ezek után még hozzá sem volt kedvem.

Mit tennétek a helyemben? Évek teltek el azóta, hogy hibáztam. A mostani helyzet elviselhetetlen. Nem lehet egy hibáért évekig kínozni valakit.

2021. okt. 3. 23:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%
te rontottad el, viselj a következményeket. valószínűleg egyébként mással dug közben
2021. okt. 3. 23:16
 2/19 A kérdező kommentje:
Értem amit mondasz de a megoldást keresem.
2021. okt. 3. 23:20
 3/19 anonim ***** válasza:
32%

Nem e lehet egy hiba miatt évekig kínozni? Dehogyisnem..

innen tudhatod hogy egy jól működő/szerelmet rontottál el...

2021. okt. 3. 23:20
 4/19 anonim ***** válasza:
96%
Te miért vagy még ezzel a nővel? Te nem szereted és ő sem szeret téged.
2021. okt. 3. 23:22
 5/19 anonim ***** válasza:
58%

Na,te is szép kis kalitkában élsz. Bírom ezeket a gondolatrendőröket. Nem tudom, 20 év után mit képzelnek egyesek, hogy a másik már soha többé nem lehet szerelmes vagy nem élheti ki a változatosság iránti igényét egy kis netes flörttel se? Egy csomó férfi van, aki soha nem lépne tovább, csak egy kicsit kiélik magukat ilyen netes kalandokban. Ezzel ki is elégül a kíváncsiságuk, gyakorlatilag ezzel épp azon dolgoznak tudat alatt, hogy a 10-20 év alatt megfakult kapcsolat fenntartható legyen továbbra is. Szerintem mindez megbocsáthatatlan hiba egy kezdődő szerelemben, de nevetséges egy évtizedek óta tartó kapcsolatban ilyenből problémát csinálni. Be lehet persze zárni a másikat ketrecbe, valószínű meg is fog hunyaszkodni a békesség kedvéért, de nem tudom, kit elégít ki ez a fajta hűség. Gondolatrendorseget játszani meg egyenesen nevetséges. Ez nem szerelem, nem szeretet, hanem börtön.

43 N

2021. okt. 3. 23:23
 6/19 A kérdező kommentje:

"innen tudhatod hogy egy jól működő/szerelmet rontottál el.."

Ez nem igaz, soha nem mondta nekem, hogy szeret. Amikor először lefeküdtünk azt mondta, hogy még soha nem feküdt le olyannal akit nem szeret.

Soha nem mondta nekem, hogy szeret. Talán azért jött hozzám mert az előző férjétől elvált.

2021. okt. 3. 23:23
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Ő nem akar tenni a kapcsolatotokért sajnos.

Elmehetsz egyedül szakemberhez tanácsot kérni.

Laikus tanács az az (könyvből:)), hogy bármit csinál, szeretgesd meg. Jóvá lehet szeretgetni.:)

2021. okt. 3. 23:34
 8/19 anonim ***** válasza:
41%

Az 5-ös válaszolóval mélyen egyetértek. 20 év után hogy lehet ennyire kicsinyes és szűk látókörű valaki, mint ez nő?

Komolyan az az elvárás hogy éld le az életed úgy mellette h rá sem nézel másra, de jó szex... na az nincsen. Szétbaszogatás az viszont van bőven. Én úgy hagynám ott ezt a sótlan libát a helydben h zörögne.

2021. okt. 3. 23:52
 9/19 anonim ***** válasza:
83%
Én nem értem, miért akarod ezt a kapcsolatot megmenteni. Mondjuk már ott elvesztettem a fonalat, hogy minek vetted el, ha szerinted nem is szeretett? Kapcsolatfüggő vagy? Olyan gáz pasi vagy, hogy nem jött volna más? Kellett egy házi cseléd? Vagy inkább mindhárom 🤔
2021. okt. 4. 00:00
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Sem téged, sem őt nem értem. Nem értem miért voltatok és vagytok együtt. Mi a célotok? Csak úgy ellenni és kész? Az miért jó?
2021. okt. 4. 00:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!