Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Soha életemben nem szoktam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha életemben nem szoktam szellenteni a párom előtt, tegnap azonban kicsúszott egy szörnyű hangú, hasmenéses rotyogós hosszú szellentés. Ez megölheti a vonzalmat?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy nagyon nem nőies, és borzasztó.
2021. okt. 3. 16:28
1 2 3
 11/21 Noren1989 ***** válasza:
2%
Sógorostul, vagy á là nature?
2021. okt. 3. 17:21
 12/21 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon mély lehet a kapcsolatotok, ha még fingani is az ajtó elé jársz
2021. okt. 3. 17:39
 13/21 anonim ***** válasza:
21%
#12: Ha megoldható, akkor ne a szobát fingja tele. Bocs, de elég paraszt dolog direkt a másik orra alá ereszteni. Véletlen baleset az nyilván más, emberek vagyunk, na de direkt és rendszeresen?
2021. okt. 3. 17:51
 14/21 anonim ***** válasza:
86%

13

Bocs de úgy bsznám ki azt az embert, aki a saját otthonomban akadályoz abban, hogy kényelmesen éljek és anyagcserét folytassak, hogy a nyaka szakad. Ez nem a tini párkapcsolatok kategória, ne kelljen már szarni is csendben azért, mert a másikban összetöröd azt a dedós illúziót, hogy te olyat nem szoktál.

Ha normális kapcsolatban éltek, lesz még ezer élethelyzet, amiben sokkal többet el kell majd néznetek egymásnak.

Komolyan nem értem, miért akarna bárki olyan mellett élni, aki feszélyezi. De felőlem fujódjatok fel, mint a nyulak, legyetek nevetségesek egész nyugodtan.

2021. okt. 3. 18:14
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze, én otthonról eljárok szarni, nehogy rájöjjön a párom és oda legyen a vonzalom.
2021. okt. 3. 19:14
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
#14: Nyugi, nem lenne erre szükség, mert nem jövök össze tahó prolikkal.
2021. okt. 3. 19:30
 17/21 anonim ***** válasza:
77%

16

Gondolom valami kényes pitsa vagy. Ne aggódj, nem vagyok leszbikus.

2021. okt. 3. 20:12
 18/21 anonim ***** válasza:
17%
#17: A mi családunkban nem fingunk a másik orra alá. Szerencsére. És máshol sem szokás, akiket ismerek.
2021. okt. 3. 20:33
 19/21 anonim ***** válasza:
2%
Én még extra gázt is adok neki munkahelyet kivéve bárhol,akár a pasim előtt is. Jókat fingunk oda-vissza.
2021. okt. 3. 20:50
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi: aminek ki kell jönni, annak ki kell jönnie.
2021. okt. 3. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!