Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kéne hagynom emiatt?

Figyelt kérdés

9 éve vagyok együtt a párommal, aki már a férjem is. 18 és 20 évesek voltunk, amikor járni kezdtünk. Mindketten sokat változtunk, de jó hatással voltunk és vagyunk is a másikra, így együtt fejlődtünk. Nem tudok rá rosszat mondani. Félszavakból megértjük egymást, ugyanazok a hobbijaink, közös baráti kötünk van, nem szoktunk veszekedni. Viszont én 18 évesen még nem tudtam, hogy szeretnék-e valaha is gyereket, ahogy a férjem se. Nem volt szó megalkuvásról, bennem is csak viszonylag későn, mostanában fogalmazódott meg, hogy vágyok egy kisbabára. A férjem nem szeretne. Nem vagyok benne biztos, hogy emiatt érdemes lenne borítanom a házasságom. Nagyon sok férfi van, aki szeretne gyereket, de olyat nehezen találok, mint amilyen a férjem. Nem szívesen dobnám ki ezt a 9 évet az ablakon, ráadásul nagyon fontos nekem és alapvetően boldog a közös életünk. Most se a gyerek a prioritás az életemben, mert boldog vagyok így is. Viszont félek, hogy később megbánnám, ha feladnám azt, hogy legyen gyerekem.

27N

2021. okt. 2. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ott a válasz. Ne hagyd el, de beszélj a problémádról és hozd fel sokszor a témát.
2021. okt. 2. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

Még nem, erről beszélni kell, kellett volna házasság előtt is! Miért nem akar gyereket? Még nem akar, vagy eleve elutasítja?

27 évesen nagyon fiatal vagy, ráérsz vele, és nélküle is újra tervezni. Ez minden kapcsolatban kardinális kérdés, nincs megalkuvás, dönteni kell. Ha te szeretnél, és ő nem, akkor tovább kell lépned, rá ezt nem kényszerítheted. Ha beleegyezel, hogy ne legyen életed végéig bánni fogod, és őt büntetni érte.

2021. okt. 2. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnél gyereket, akkor nagyon meg fogod bánni.
2021. okt. 2. 19:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindenképpen szeretnél gyereket, ő pedig semmiképpen akkor, akkor hagyd el. Később nagyon meg fogod bánni.

Volt egy hölgy ismerősöm aki összejött egy elvált férfival, akinek volt már gyereke. A férfi mondta, hogy több gyereket nem szeretne, a nő mivel szerelmes volt, elfogadta a döntését és nem is lett gyerekük. Viszont a nő most közel 60 éves, a férfival szét mentek. Most ott van idősen, egyedül, nincs gyereke és már nem is lesz, nagyon bánja már, hogy nem született gyermeke.

2021. okt. 2. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Én annak idejen valtam volna,ha felesegem nem vallalja be a varandosagot. Mi is mindenben kijottunk , nem volt semmi gond. Azota eltel 9 ev , meg mindig egyutt es meg mindig jo , de most mar harman vagyunk es ő is boldog anyuka
2021. okt. 2. 22:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Neked kell eldöntened, hogy tudnál-e gyerek nélkül boldog életet élni. Ha nem, akkor még mindig jobb az elmúlt 9 évet eldobni, mint a következő 60-at.
2021. okt. 3. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!