Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedjek ebben a helyzetben?
2 hete szakítottam barátnőmmel, ma megyek hozzá és viszem neki az apróbb cuccait és ő is elhozta nekem. Valahol a szívem mélyén még szeretem de neki van valakije (akit már a kapcsolatunk idején kiszúrt magának, pontosabban a csóka őt) Tegnap derült ki számomra,h ez a kapcsolatunk utolsó 1 hónapjába már tervezés alatt volt. Nem merte elmondani nekem hogy a kapcsolatunkat már máshogy tervezi, csak kész tények elé állított (amikor már biztos volt a dolguk) de nem is azt mondta meg,h van már valakije, hanem csak azt,h nem úgy szeret mint rég. Az egy érdekes helyzetben derült ki,h már mellettem a csókával megbeszélték,h velem szakítani fog... Undorító a helyzet.
Nyugodt legyek? Vagy kérjem számon miért tette ezt? Váljunk el barátként? Vagy haragosként?
Egyet tudok, ha mosollyal fogad akkor én is úgy fogok viszonyúlni...
Bár nehéz ebben a helyzetben nyugodtan maradni,de mégis azt ajánlanám.
Ha olyan a temperamentumod,hogy úgy is tudsz mosolyogni,miközben a szíved megszakad,akkor tedd ezt,jobb békességben elválni,bár én ebben a helyzetben azért elmondanám a hölgynek,hogy mi az ami a legjobban fájt nekem,legyen tisztában azzal,hogy ez nem volt szép tőle és igenis furdalja a lelkiismeret.
Ha barátként váltok el,egy jó darabig ne találkozz vele,se ne beszélj vele,mert úgy neked picivel könnyebb lesz.
Nagyon sajnálom,ha menni akar hagy menjen!
:(
23/L
Ilyen helyzetben szerintem az a legfontosabb, hogy felülemelkedj a történteken és ne mutasd ki, hogy bosszant vagy fáj a dolog, mert azzal csak a saját sebezhetőséged árulod el. Ha a lány ilyeneket tudott tenni, akkor az se fogja különösebben megmozgatni a lelkiismeretét, ha beolvasol neki, hogy mennyire megsértett. Esetleg annyi belefér, hogy elmondd, inkorrekt húzásnak tartod, és csalódtál benne - szóval ne az legyen a lényege, hogy TE megbántódtál, hanem hogy Ő szemét volt. És akkor belül elszégyellheti magát, viszont nem fogod később a fejed verni a falba, hogy elárultad a megbántottságod.
A barátsággal kapcsolatban, én egy ilyen ember barátságát semmire se értékelem, igaz én ha egyszer valakit leírtam, akkor az le van írva :) de aki egyszer elárult, az barátként se ér sokat.
Köszi az együttérzést Timi :)
Jelenleg olyan vagyok mint egy időzített bomba. HA olyat szól vagy épp tovább fogja tagadni akkor robbani fogok. De ha bevallja amit már tudok biztosan akkor igen úgy fogok rátekinteni mint egy barátra akivel régebben több közös álmunk és célunk volt de sajnos nem tudtuk létrehozni. Félek,h ez nem így lesz pedig az egyik legfontosabbnak az őszinteséget tartom egy kapcsolatban.
Egyértelmű,h őt fogom szemétnek tartani és azt akarom elérni, h neki fájjon jobban az amit tett. Rámutatok, h akit választott azzal is ugyanezt fogja megcsinálni ha már nem látja jónak a kapcsolatukat. Nem magamat fogom sajnáltatni.
A barátságról pedig, igazad van mert ha így át tudott verni akkor uezt megfogja csinálni "barátként" is. Csak azok más szituk lennének.
Csak ne lett volna ilyen hosszú a kapcsolatunk (több mint 6 év) és ne emlékeznék a sok szép emlékre...
Na látod legalább tanultál ebből az egészből valamit!Ki kell állni magadért,nem durván,de határozottan!
Ha az exed meg ennyire könnyen elcsábítható,és meg se akarta
beszélni a problémáját,akkor tényleg ne idegeskedj miatta,mert egyáltalán nem ér annyit!Valószínű az új kapcsolat is hasonlóan fog véget érni,mert ott is biztos lesz gond,és ha ő ezt nem tudatja akkor ugyan az fog történni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!