Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, mit mondjak?

Figyelt kérdés

A baratom ha veszekszunk, kezdi hívogatni az ismerőseit ( lánytestevérét), es egy nőbaratjat is, mert azt mondta, nem bírja magában tartani, mert megőrül, valakinek el kell mondja. Nem tudja leszokni, hogy ne kapkodjon a mobilja utan, ha vita van.

Mondtam neki, hogy ez ciki.

De szerinte en is elmondom a bajaim anyamnak. De anyam nem idegen, mint egy női barát .

2021. okt. 1. 22:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Te anyukádnak mondod el, ő a barátjának. Ki kinek érzi, ki kit érez magához olyan közel, hogy ilyesmit meg akar vele beszélni. Vannak akik például szülőnek, testvérnek sosem beszélnek ilyesmiről, mert nincsenek annyira közeli, bensőséges kapcsolatban.
2021. okt. 1. 22:08
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
...bár azért az valóban ciki, hogy rögtön hívja hogy meséljen. Nem később, mikor egyedül van, vagy épp megfelelő az alkalom...
2021. okt. 1. 22:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Úgynevezett “barátnőnek” mesél
2021. okt. 1. 22:24
 4/9 anonim ***** válasza:
jó, hogy van kinek kibeszélje a lelki bajait. Örülj neki, mert így legalább nem rád csapódik vissza. Egyébként meg te is ezt teszed...
2021. okt. 1. 22:33
 5/9 anonim ***** válasza:
63%
En is mindig a legjobb baratnommel osztom meg az ilyesmit, semmi ciki dolog nincs ebben. Sot sok esetben ez segit lehiggadnom, atgondolnom a dolgokat, amig leirom realisabban tudom atlatni...vagy baratnom nyugtatgat, esetleg ravilagit hogy tulreagalom stb. Mint egy pszichologus, sokszor meg jobb is.
2021. okt. 1. 22:37
 6/9 anonim ***** válasza:
63%
Azt írtad barát barátnő. Akkor meg miért kell újra kihangsúlyozni, hogy lány?
2021. okt. 1. 22:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Menekulj. Hasonlo helyzetben voltam, annyi kulonbseggel, h az exenek mondta el a vitainkat. Az meg persze mindenben neki adott igazat es ellenem is hangolta. Ja es raadasul titkolva is volt ez elottem, beleneztem a telojaba, ahol vegig ugy 'a hisztis no' kent voltam emlegetve. Nagyon megalazo volt.
2021. okt. 2. 00:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Krvára gyerekes.

Soha senkinek nem mondom el vitàinkat, a veszekedéseket.

2 emberre tartozik, azoknak kell megoldani. Ha nem tudják akkor abból úgyis szakítás lesz.

2021. okt. 2. 00:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Furi egy kapcsolat ahol a problémákat nem rendezik, hanem kibeszélik. Nem közös megoldást keresnek, hanem kívülről várnak megerősítést "ugyi igazam van és a párom egy ...". Nem túl erős érzelmi kötelékre vall, átgondolnám érdemes-e ebben a kapcsolatban maradni...
2021. okt. 2. 04:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!