Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, mit mondjak?
Figyelt kérdés
A baratom ha veszekszunk, kezdi hívogatni az ismerőseit ( lánytestevérét), es egy nőbaratjat is, mert azt mondta, nem bírja magában tartani, mert megőrül, valakinek el kell mondja. Nem tudja leszokni, hogy ne kapkodjon a mobilja utan, ha vita van.
Mondtam neki, hogy ez ciki.
De szerinte en is elmondom a bajaim anyamnak. De anyam nem idegen, mint egy női barát .
2021. okt. 1. 22:01
1/9 anonim válasza:
Te anyukádnak mondod el, ő a barátjának. Ki kinek érzi, ki kit érez magához olyan közel, hogy ilyesmit meg akar vele beszélni. Vannak akik például szülőnek, testvérnek sosem beszélnek ilyesmiről, mert nincsenek annyira közeli, bensőséges kapcsolatban.
2/9 anonim válasza:
...bár azért az valóban ciki, hogy rögtön hívja hogy meséljen. Nem később, mikor egyedül van, vagy épp megfelelő az alkalom...
3/9 A kérdező kommentje:
Úgynevezett “barátnőnek” mesél
2021. okt. 1. 22:24
4/9 anonim válasza:
jó, hogy van kinek kibeszélje a lelki bajait. Örülj neki, mert így legalább nem rád csapódik vissza. Egyébként meg te is ezt teszed...
5/9 anonim válasza:
En is mindig a legjobb baratnommel osztom meg az ilyesmit, semmi ciki dolog nincs ebben. Sot sok esetben ez segit lehiggadnom, atgondolnom a dolgokat, amig leirom realisabban tudom atlatni...vagy baratnom nyugtatgat, esetleg ravilagit hogy tulreagalom stb. Mint egy pszichologus, sokszor meg jobb is.
6/9 anonim válasza:
Azt írtad barát barátnő. Akkor meg miért kell újra kihangsúlyozni, hogy lány?
7/9 anonim válasza:
Menekulj. Hasonlo helyzetben voltam, annyi kulonbseggel, h az exenek mondta el a vitainkat. Az meg persze mindenben neki adott igazat es ellenem is hangolta. Ja es raadasul titkolva is volt ez elottem, beleneztem a telojaba, ahol vegig ugy 'a hisztis no' kent voltam emlegetve. Nagyon megalazo volt.
8/9 anonim válasza:
Krvára gyerekes.
Soha senkinek nem mondom el vitàinkat, a veszekedéseket.
2 emberre tartozik, azoknak kell megoldani. Ha nem tudják akkor abból úgyis szakítás lesz.
9/9 anonim válasza:
Furi egy kapcsolat ahol a problémákat nem rendezik, hanem kibeszélik. Nem közös megoldást keresnek, hanem kívülről várnak megerősítést "ugyi igazam van és a párom egy ...". Nem túl erős érzelmi kötelékre vall, átgondolnám érdemes-e ebben a kapcsolatban maradni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!