Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális egy fiú-lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális egy fiú-lány barátságban és csak túlreagálom?

Figyelt kérdés
A barátommal külön élünk, én itthon, ő albérletben. Nemrég összeköltözött két barátjával: egy lánnyal és egy fiúval. A fiú szinte sosincs a lakásban, szóval tulajdonképpen ők ketten laknak együtt. Ismerem a lányt és nincs semmi baj vele, kedves és aranyos, de nekem kicsit sok, amit a barátommal csinálnak. Minden este főznek egymásnak, van amikor együtt főznek és utána együtt esznek, de olyan is volt már, hogy étterembe mentek csak ketten (nem meki szintű helyre, hanem normális étterembe). Amikor a barátom hazamegy, első dolga, hogy kiabál a lánynak, hogy megjött, és hazakíséri a lányt éjszaka, ha buliból megy haza. Ezen kívül sokszor együtt néznek filmet késő este (általában ijesztő filmeket) egy laptop előtt összekuporodva és együtt járnak vásárolni. Értem, hogy lakótársak és barátok, de szerintem ez túl sok. Beszéltem erről a barátommal, de mindig azt mondja nincs mitől félnem, olyan mintha a tesója lenne a lány. Csak túlreagálom vagy ez tényleg túl sok?
2021. szept. 27. 21:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudhatjuk náluk mi van, de én ismertem ilyen lakótársi barátságot. Itt is a srác rendszeresen ment a lány elé éjszaka műszakja végén, sokmindent együtt csináltak...Viszont mindketten pasiztak/csajoztak közben, és sosem jöttek össze.
2021. szept. 28. 11:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Sajna nekem is az a személyes tapasztalatom, hogy ezekből mindig kibukik az igazság :/
2021. szept. 29. 23:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem te vagy a barátnője.
2021. szept. 30. 07:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát én a barátommal szoktam ilyeneket csinálni. Én tuti elbeszélgetnék a fiúval, de lehet hogy a lánnyal is. Mert ez már nagyon is sok.
2021. szept. 30. 21:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Miért nem cseréltek partnereket?vagy miért nem jössz össze jelenlegi kapcsolatod helyett,mással?
2021. nov. 9. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!