Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörnyű a szex a barátommal, mit csináljak?
Összetett a probléma, mert neki eleve nagyon kicsi a farka, szinte alig érzem, ha bennem van, de ami ennél is rosszabb, hogy konkrétan 30 másodpercen belül elmegy és nyilván így élvezhetetlen az egész. Neki én vagyok az első, tehát nagyon kevés tapasztalata van, de már jóideje együtt vagyunk és az első alkalom óta egy cseppet sem fejlődött. Emiatt utálok vele szexelni, ezt ő is tudja és mindig mondja, hogy mostanában miért nem szexelünk többet, hogy fejlődjön, de tényleg olyan gyenge az ágyban, hogy csak akkor tudok vele lefeküdni ha iszok. Beszéltünk sokszor erről, de sosincs eredménye, azt mondja nem tudok mit kezdeni ezzel.
Csajok, adjatok tanácsot mit tegyek?
Sosem írok ilyet, de én ultimátumot adnék neki (magamban).
Neki megmondanám hogy vagy hajlandó foglalkozni a problémával, kivizsgálás, szakember, bármi ami kellhet vagy vége.
Oké, ez egy folyamat, de akkor erre energiát kell szánni.
De jó szex nelkül egy kapcsolat se fogja sokáig vészelni.
Ő meg csak nem is hajlandó tenni érte..
Nálunk is hasonló volt, mondjuk páromnak közepes a mérete, de ahogy berakta elsült.
Én fél évig türelmes voltam vele, szépen megtanulta visszafojtani az orgazmusát, többször kihúzta és tartott 1-2mp szünetet, addig nyalt / ujjazott, meg "ráfogott" vagy mi, rá szorított :D nem tudom pontosan miket csinált, de ügyes volt, láttam rajta hogy változni akar és sikerült is, mert már 3. éve vagyunk együtt és szuper a szex.
23L
Ha megmondod neki, hogy nem jó, még mindig nem jó, csinálja gyorsabban, lassabban, erősebben, gyengébben, hevesebben, több nyállal, nyúljon oda kézzel, akkor olyan gyorsan fog lekonyulni a farka, hogy azt sem tudod mi van. A férfiaknak csak gyors sikerre áll fel, mert akkor királynak érzik magukat, ha meg csak "munkások", akkor ott nincs merevedés, mert dolgozni a sikerért nem fér bele az énképükbe.
Igen, mi nők elég jók vagyunk abban, hogyan tegyünk a másik kedvére, többen szpunk, mint ti nyaltok, hagyjuk, hogy irányíts és nem sértődünk be, hogy én ilyen tempóban nem szpok! Használjuk a kezünket és cukin nyögünk(adunk visszajelzést) ha valamit jól csináltok, és még arra is képesek vagyunk, hogy megjátszuk, hogy élvezzük a ti orgazmusotokért! Melyik pasi játssza meg, hogy élvezi a szpást, mikor nem?
Kézzel fenékkel szájjal mellel lábbal arccal a farkatok körül forgunk, hogy nektek jó legyen, nektek meg derogál csiklót izgatni bármivel szex közben, mert az "olyan nehéz". Ja, de lábbal kiverni fenekönnyű ám!
Szerintem mi többet teszünk a szexbe, és amikor kifekszünk, hogy "dugj", akkor pont annyit csinálunk, mint amennyit ti tesztek a szexbe. Csak a saját élvezetünkre hajtunk. Érdekes, hogy a saját viselkedéseteket nem bírjátok a másikon:)
Egyébként a visszafogásosdi nem fog menni sokáig a srácnál, meg nagyn rossz, ha akkor húzza ki, mikor neked jó lenne.. Kevésbé érzékennyé kell tenni a makkját.. Vagy verje ki magának szex előtt, hogy nehezebben menjen el, vagy pedig izgassa magát vízsugárral(pasik is szeretik), egy idő után(egy hónap) több ingerre lesz szüksége, hogy elmenjen. Olyan zuhanyrózsát vegyetek, aminek csőszerűre lehet állítani a folyását, körben vannak a vízsugarak, körülöleli a makkot vele, élvezni fogja.
Nem alázkodom meg, teszek a másikért, ami szerintem normális, és ha ő nem tesz értem, akkor szakítunk.. Az lenne a normális, ha ő is annyira akar nekem örömet okozni, amennyire én akarok neki. Általában nem tesznek értem, szóval elég gyakran szakítok és halál fel vannak háborodva utána.
A szex nem megalázkodás, a mentalitásod ugyanolyan, mint az ilyen férfiaké, akiknek derogál nyalni, meg ujjal izgatni a másikat. Az a normális, ha teszel a másikért olyan dolgokat, amik neked nem kellemetlenek. Én ezeket szívesen csinálom AKKOR, ha a másik is töri magát az én kedvemért. Kicsit sem megalázó hajtani azért, hogy a másik élvezze a szexet. Egyoldalú kapcsolatban lenni viszont megalázó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!