Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindig lebukik a párom valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig lebukik a párom valami hazugsaggal sunyisaggal, es ez miatt engem akar beállitani ugy mintha en lennék a nyomozo ellenor.hogy oldjam ezt meg, h ne húzzon már rám ilyen státuszt?

Figyelt kérdés

Mindig teljesen maguktol kibuknak elém véletlenul, valami hátam mögötti stiklis dolgai.

Es ebböl az jön, hogy ő engem vmi nyomozós feltekeny sarkanynak akarna beállitani. Én nem ez vagyok és engem sért ez a "státusz"amit rám akar vetiteni.

Nem anyakent funkcionálok egy kapcsolatban aki a hülyegyerekét nevelné, hanem egy egyszerű nő vagyok aki szereti a szexet és ha szeretik.

Vagy masik pelda:

Pl rakerdezek egy csajismerősére.

Erre gyorsan neki áll törölni, hogy miattam törli hogy ne kombináljak(es az is lehet h ezzel a csaj elott is lejárat hogy szol neki hogy a csajom miatt töröltelek mert feltekeny.)

Miért csinalja ezeket? Miert nem lehetett itt is annyit mondani xy a csaj z haverjának az akárkije. Es kész?

Miert forgatja ki a szituáciokat arra hogy en mintha vmi féltekeny hazi sárkány lennék?

#santa kutya
2021. szept. 27. 08:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
De ebben mi volt a hazugság?
2021. szept. 27. 10:48
 12/28 A kérdező kommentje:

Vagy azon agyalok hogy őt ez izgatná?

Hogy legyen egy nője, akire ráhúzza a sárkány szerepet, mert ugy mindjárt más ertelmet is mer másokkal flörtölni csetelni, mert hu tilosban jár es izgi.

És valojában ehhez a fabtazmagóriájához kereshet nőt, a sárkány szerepbe? Azért húzza rám ezt? Mert kulonben uncsi lenne az élet...?

Semmiféleképpen nem fogadja el amit mondok, kényszeresen egy az egyben rám akarja húzni a sárkány szerepet. Ebbe a hitbe ringatja magát. Nem is akarja látni a valóságot.

Mintha neki erre szuksége lenne hogy rá féltékenynek kéne lenni, hogy lehessen kit kijátszani. Es ezért lehet, hogy messzire is képes lenne elmenni.

Persze millio csaj beveszi es tenyleg neki all nyomozni. Ahogy az exe is.

Azon is agyaltam hogyha megjatszanám neki hogy leszbikus (ill bi)vagyok, hatha akkor ezt a feltékeny rám osztott szerepét le tudom magamrol rázni.

Csak ugy beugrott az, hogy az exe ezt már megjatszotta neki hogy van egy "közeli" bnője. Akire féltékeny is volt a párom. Es mégis ex lett belole. Szóval ez se jött be.

2021. szept. 27. 10:50
 13/28 A kérdező kommentje:
11 miben?
2021. szept. 27. 10:50
 14/28 A kérdező kommentje:

Most csak a "stiklis"dolgait irtam le.

A hazugságokat amikben lebukik, nem kezdtem el sorolni.

2021. szept. 27. 10:53
 15/28 A kérdező kommentje:
* más értelmet nyer
2021. szept. 27. 10:54
 16/28 anonim ***** válasza:
94%
Jaaa, hogy neked meg erre van szükséged. Hogy valakivel folyton feszültség legyen, és ki tudja játszmázással felülmúlni a másikat. Akkor gratulálok, sok boldogságot!
2021. szept. 27. 11:06
 17/28 A kérdező kommentje:

Pont az ellenkezojére. Hogy ne állitson be engem egy sárkánynak egy ffi. Én nő akarok lenni ill maradni is egy kapcsolatban.

Önérvényesítéshez kellene ötlet.

2021. szept. 27. 11:09
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
De neked miért kell egy ilyen ember? Megéri játszmázni, meg hatalmi harcot vívni vele? Nem jobban éreznéd magad egy olyan kapcsolatban, ahol nincs ilyen, vagy legalább meg lehet beszélni a dolgokat és van támogatás, tisztelet, bizalom és fejlődés?
2021. szept. 27. 11:14
 19/28 A kérdező kommentje:

Jelenleg komolyat el nem tudok vele képzelni. Aki kényszeres törölgetésekbe kezd(a nagy semmiket ilyen sz.r sz.r likokat törölgetni), ha megjelenik az "asszony", mint egy kamasz, mikor megjelenik az anyja es gyorsan elpakolja a füvet. Ez nekem sértő.

Nekem Férfi kellene.

Viszont a szexet vele nem akarom kihagyni semmiképpen.

Igazábol úgy érzem, mintha a kreált világával valami hülye filmbe rángatna bele. Hogy most azt játszuk hogy ő a rosszfiu es nem akar lebukni es bejon a képbe a sárkány.

Ez filmnek is annyira gagyi lenne..

2021. szept. 27. 11:21
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hát ha fontosabb a szex vele, mint a lelki békéd, akkor maradj vele és küzdj meg minden hülyeségével. Akkor meg igoráld minden dolgát, ne is beszélgess vele, csak ha szexre invitálod. Amúgy rá se nézz, sz@rd le. Akkor tuti nem leszel sárkány. Továbbra is gratulálok és sok boldogságt kívánok!
2021. szept. 27. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!