Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindig lebukik a párom valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig lebukik a párom valami hazugsaggal sunyisaggal, es ez miatt engem akar beállitani ugy mintha en lennék a nyomozo ellenor.hogy oldjam ezt meg, h ne húzzon már rám ilyen státuszt?

Figyelt kérdés

Mindig teljesen maguktol kibuknak elém véletlenul, valami hátam mögötti stiklis dolgai.

Es ebböl az jön, hogy ő engem vmi nyomozós feltekeny sarkanynak akarna beállitani. Én nem ez vagyok és engem sért ez a "státusz"amit rám akar vetiteni.

Nem anyakent funkcionálok egy kapcsolatban aki a hülyegyerekét nevelné, hanem egy egyszerű nő vagyok aki szereti a szexet és ha szeretik.

Vagy masik pelda:

Pl rakerdezek egy csajismerősére.

Erre gyorsan neki áll törölni, hogy miattam törli hogy ne kombináljak(es az is lehet h ezzel a csaj elott is lejárat hogy szol neki hogy a csajom miatt töröltelek mert feltekeny.)

Miért csinalja ezeket? Miert nem lehetett itt is annyit mondani xy a csaj z haverjának az akárkije. Es kész?

Miert forgatja ki a szituáciokat arra hogy en mintha vmi féltekeny hazi sárkány lennék?

#santa kutya
2021. szept. 27. 08:14
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Ugy irod mintha neked nem számítana semmit a szex.

Egyelore ez van sajnos. Jobbat en hogy tudnék ebbol kihozni?

Ezert eleve a kérdés is.

2021. szept. 27. 11:52
 22/28 anonim ***** válasza:
Számít nekem is a szex és számít a másikkal való egyéb viszonyom is. Ha nem tudok emberileg kijönni és nem vagyok boldog vele, nem tudom megbeszélni a dolgainkat és nincs kölcsönös tisztelet, akkor szakítok. Még ha jó is a szex. Aztán keresek valakit, akivel meg lehet beszélni a dolgainkat, akivel támogatjuk, szeretjük és tiszteljük egymást kölcsönösen. A kettő között meg nem szexelek. Ha úgy van 3 hónapig, ha meg úgy, akkor 3 évig. Én így működöm, de lehet te másképp.
2021. szept. 27. 11:58
 23/28 A kérdező kommentje:

". A kettő között meg nem szexelek"

Ezt már kipróbáltam korabban h en nem stexelek.

Soha többet

2021. szept. 27. 12:07
 24/28 A kérdező kommentje:

*nem stex :D

* nem szexelek. Ez kizart nalam.

2021. szept. 27. 12:07
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Mondom, ha előrébb való az ösztönéned, mint az emberi civilizált kultúréned, akkor szenvedj a pároddal. Én sajnos csak az előbbit tudom tanácsolni, mert én meg fordítva működök, férfi létemre nekem csak úgy esik igazán jól a szex, ha szeretem a másikat. Én meg voltam olyan kapcsolatban, ahol baromi jó volt a szex, de az intellektualitás meg a kommunikáció kb. nulla. Hát... soha többet :D

De komolyan nem bírsz ki 2 hónapot 2 pasi között, amíg nem találsz valakit, aki személyiségben is illik hozzád?

2021. szept. 27. 12:15
 26/28 A kérdező kommentje:
Én szeretem. Nem ezzel van a gond.
2021. szept. 27. 12:24
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod, neked férfi kell, nem egy hüyegyerek. Nőnek szeretnéd érezni magad, nem anyának, aki a hülyegyerekét neveli, aki piti dolgokat dugdos meg hazudozik sokmindenben. Nem tudsz komolyat elképzelni vele, annyira taszít ez a személyisége. Házisárkánynak állít be, hajthatatlan a hülyeségében, nem ismer be semmit, téged hibáztat mindenért.

És te szereted.

Szerintem meg csak kapcsolatfüggő vagy és félsz egyedül maradni, és inkább bebeszéled magadnak, hogy jó ez így, csak egy kis játszmázás, és rendbe jön minden, és boldog lehetsz vele egyszer. Nem lehet ebben valami?

2021. szept. 27. 12:35
 28/28 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, migrént kaptam a kérdésedtől. Komolyan nem veszed észre hogy te tökéletes partner vagy neki a gyerekes játszmáiban? Miért nem legóztok? Annak több értelme volna.
2021. szept. 27. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!