Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemet, hogyan vegyem rá hogy keressen új szabadidős tevékenységet ahol végre haverokat is szerezhetne magának?
Figyelt kérdés
33 éves a férjem van egy szép családunk minden rendben van,de arra nem tudom rávenni hogy az online játékba megismert személyeken kívül találkozhatna a valóságban is emberekkel. Vagy valami olyan hobbit keresni ahol új haverokra tehetne szert. Nekem azt mondja hogy ő teljesen jól érzi magát hogy senki nem jön hozzá,de néha azért látom rajta hogy jól esne neki egy haver akivel sörözhetne a kertbe vagy meselhétne arról hogy mit bügykölt az autóján vagy csak pusztán férfias dolgokról beszélni. Tényleg minden téren elégedett vagyok vele sokat foglakozik velem meg a kislányunkkal de nem szeretném azt hogy haverok nélkül maradjon.2021. szept. 26. 06:44
11/11 anonim válasza:
Mi lenne, ha nem lennél egy erőszakos hárpia és elfogadnád, hogy neki így jó? Gondolom fizikailag fája, azért nem csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!