Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemet, hogyan vegyem rá hogy keressen új szabadidős tevékenységet ahol végre haverokat is szerezhetne magának?
Figyelt kérdés
33 éves a férjem van egy szép családunk minden rendben van,de arra nem tudom rávenni hogy az online játékba megismert személyeken kívül találkozhatna a valóságban is emberekkel. Vagy valami olyan hobbit keresni ahol új haverokra tehetne szert. Nekem azt mondja hogy ő teljesen jól érzi magát hogy senki nem jön hozzá,de néha azért látom rajta hogy jól esne neki egy haver akivel sörözhetne a kertbe vagy meselhétne arról hogy mit bügykölt az autóján vagy csak pusztán férfias dolgokról beszélni. Tényleg minden téren elégedett vagyok vele sokat foglakozik velem meg a kislányunkkal de nem szeretném azt hogy haverok nélkül maradjon.2021. szept. 26. 06:44
1/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül kellenek neki haverok. Vannak emberek, akik így érzik jól magukat. Ha negatív tünetei (depresszíó, ingerlékenység, stb.) nincsenek akkor szerintem nem kell zavarni.
2/11 anonim válasza:
Régebben én is ilyen voltam, teljesen elég volt az online világ, nem igényeltem a sörözést.
Szerintem hagyd rá, ennek a dolognak belülről kell jönnie. Ha megpróbálsz ráerőszakolni valamit, amit nem akar, csak rosszat teszel a kapcsolattal.
3/11 anonim válasza:
A leírás alapján a férjedet nem kell "megmenteni". Én is viszonylag későn tekertem alacsonyabbra a gamelést, szerintem hagyd a saját tempójában haladni. Főleg, hogy foglalkozik eleget veled és a kislányotokkal.
4/11 anonim válasza:
Inkább sehogy: ha haverok vannak, akkor pia is lesz, akkor meg az lesz a baj...
5/11 anonim válasza:
Nem mindenkinek kell az hogy folyton valakivel dumaljon.
6/11 anonim válasza:
Én is elvagyok így a netes, játékokban ismert haverokkal.
Lehet komolyan mondta hogy elég ez neki.
7/11 anonim válasza:
Ha meg olyan barátai lennének akik beleviszik a rosszba,vagy rossz hatással vannak rá,sose lenne otthon,akkor meg az lenne a baj.
Örülj neki hogy a munkán kívül a családjával tölti az idejét.
8/11 anonim válasza:
Valaki a családjával is teljesen meg tud elégedni, főleg ha intellektuális párja van, akivel napi szinten órákat el lehet beszélgetni több száz különböző témáról. Haverok, barátok nem mennek erővel, annak úgy ki kell alakulnia. Esetleg ha elö lehet segíteni, hogy ha te ismersz embereket (barátnőd és párja), áthívod magatokhoz őket vacsira, társasra, ilyesmi.
9/11 anonim válasza:
Szerintem a férjed felnőtt ember, aki tudja, hogy számára mi a jó. Majd ha hiánya lesz, akkor tesz ellene. Örülj neki, hogy veletek foglalkozik, és ne piszkáld. Eszméletlenül irritáló, amikor rá akarnak venni olyan dolgokra, amikre nem fűlik a foga az embernek.
10/11 anonim válasza:
Örülj neki bdzmeg! A gamer férfiak a legmegbizhatobbak! Én is egy programozó kocka pasit választottam férjnek :) Mindog otthon van, jatszik a kis hülye jatékaival, kapálgatja a virtuális földet, meg jatszik az online parasztokkal, imádom! :) Tuti nem csal meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!