Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy ha valaki igazán szeret,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ha valaki igazán szeret, az eltart míg a másik nem talál munkát?

Figyelt kérdés
Anyám azt mondja a barátom nem szeret engem, mert szeretné ha munkát találnék. Annyi ismerősről hallok, akit a párja eltart, akár éveken át is, még se baj nekik. De én amúgy még együtt sem élek a barátommal, ezt a pár ismerősömet meg úgy eltartják, hogy együtt is élnek. Csak jelenleg nincs munkám, nem azt jelenti hogy sose dolgoztam, még mielőtt valaki nekem esne.
2021. szept. 25. 13:28
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
2021. szept. 25. 15:35
 22/38 anonim ***** válasza:
98%

ostoba kamukerdes.

ha nem is egyutt eltek, hogy tartana el, miert? hol elsz, szuleidnel? ha igen, akkor a szuleid tartanak el, minek akarnal meg mast is lehzuni?! de mint mar irtam, gyanítom, hogy kamu a kerdes.

2021. szept. 25. 16:38
 23/38 anonim ***** válasza:
76%

Tegyük fel, hogy nem kamu kérdés.

Csak azt áruld el, hogy 250 ezerből hogy akartok ketten megélni? Még saját, tehermentes lakásban is csak szülői támogatással menne. Az 125 fejenként. Mire elég? Van fogalmad arról, hogy mennyi a rezsi vagy a kaja egy főre? Plusz bérlet vagy üzemanyag, tisztálkodás, néha egy ruha, valami elromlik, jön egy hirtelen plusz kiadás....

2021. szept. 25. 17:57
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem anyád ezeket azért mondogatja, mert már elege van abból, hogy neki kell eltartania :D
2021. szept. 25. 17:59
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

#24 megelőzött

Mert ugye nem a barátoddal laksz, gondolom akkor anyádékkal.

Aki azt mondja, hogy akit szeretsz azt eltartod.

Úgyhogy tartson el a pasid…

2021. szept. 25. 18:07
 26/38 anonim ***** válasza:
36%
Én simán kijövök 125 ezerből. Vidék. Lakás saját.
2021. szept. 25. 19:42
 27/38 anonim ***** válasza:
96%

Téged minek tartana el? Ott laksz anyáddal, tartson el ő.

250e-ből két embert eltartani elég nehéz. Ha összeköltöztök, fizeti a bérleti díjat (nálunk borsodi faluban alaphangon 120e), rezsit, akkor kajára is alig marad. Semmi másra, még benzinre se. Fiatalon kevés hülye van aki nélkülözne, eltartana csak hogy otthon maradhass.

Ismerek olyat aki eltartja a másikat, de mindig van valami a háttérben.

- Gyerek.. a legtöbb pasi a háta mögött átkozza az "ingyenélő" friss anyukát

-Kiszolgáltatott helyzet miatt magához láncolja a nőt

Egy olyat se ismerek aki önzetlenül, boldogan tarja a másikat.

2021. szept. 26. 07:19
 28/38 anonim ***** válasza:
86%
Maximum ha már évek óta együtt éltek. Én mondjuk azt el tudom képzelni, hogy az egyik visszaül az iskolapadba, hogy utána olyan munkája legyen, ami mindkettőjük javát szolgálja. Akkor addig eltartja a másik. De ekkor mindketten tudják, hogy hogy hol a vége, nem csak annyi, hogy lébecol az egyik örökre
2021. szept. 26. 11:24
 29/38 anonim ***** válasza:
37%

Azért viccesek itt a "férfi" kommentelők, évszázadokig a ti dolgotok volt eltartani a családotokat, most meg lázadtok?:D

Elég nehéz komolyan venni így titeket, olyanok vagytok mint egy mérges csivava🐶

2021. szept. 28. 07:40
 30/38 anonim ***** válasza:
48%

Az asszonyok pedig évszázadokig kuss volt a neve és pofon a jutalma, ha nem tudta a helyét.

Szóval legyél hű az idejétmúlt elveidhez és fogd be a kicsi szádat, akkor talán komolyan vesz valaki. 🤫

2021. szept. 28. 09:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!