Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saucony kérdése:

Csajok hogy látjatok ezt?

Figyelt kérdés
Kibékültem a barátnőmel egy hónap után most úgy érezem minden jó ő is keres hív,nálam alszik szüleikhez járunk stb.De van egy nála 11 évvel fiatalabb srác aki folyton lájkolja ha kirak valamit már azonnal nyomja is a lájkot! En rákérdeztem, kiderült hogy a húgának a baráti társaságabol van és amig én velem nem volt együtt és mentek csavarogni hogy ne üljön otthon,ez a srác is ment velük meg a húga férje.En kérdeztem van e köztük valami, kinevetett. Azt mondta már megint ősze akarom rakni valakivel. De elárulta hogy egy szülinapi bulin voltak amiről én is tudtam és az ott készült képeket küldték át egymásnak és ennyi. És kértem tőle hogy mutassa meg a teljes beszélgetést de nem hajlandó. Azt mondja hogy nem bizonygat semmit és ha megint féltékenységel indítok akkor semmit értelme hogy együtt legyünk! Azóta se mutatta meg,pedig többször kértem és nagyon zavar! Igazából el se kelett volna mondania hogy képeket küldtek mert az életbe nem tudtam volna meg de ő mégis elmondta. Mire gondoljak most? Mit tegyek? Ti mit csinálnátok? Bennem az van hogy ott volt más is de szerinte meg semmi.
2021. szept. 25. 10:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló elgéé szomorú hogy így gondolod. Az irásokből lesznek majd a dugások. Előbb vagy utóbb de lesz!
2021. okt. 4. 13:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi történt végül?
2023. aug. 17. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!