Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NŐS PASIK! Ti mit gondoltok, mi jár a fejetekben akkor, amikor egész nap a szeretőtökkel vagytok és amikor haza mésztek, lefeküdtök a feleségetek mellé, aki semmiröl sem tud?
Figyelt kérdés
Ti mit éreztek?Ha van itt ilyen nös ember,akkor válaszoljon ha tud. Köszi elöre is:)2010. aug. 31. 20:53
21/22 anonim válasza:
utolosó előttinek:
szerelmes vagyok beléd!
22/22 anonim válasza:
Mit érzek? Érdekes dolog... Van némi bűntudtaom, de ennek ellenére elég könnyen túl lépek rajta, mert nem is tudom az okát, de ez így jó.
Nem feltétlenül így a normális, de így jó nekem és a párkapcsolatnak sem árt hisz amiről a másik nem tud.. éS EGYÜTT IS TART MINKET IS.
bonyolult ÜGY AZ BIZTOS...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!