Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjetek/párotok mennyi alkoholt fogyaszt? Már aki fogyaszt ne az írjon aki absztinens.
Figyelt kérdés
Gondban vagyok egy bizonyos dologgal. Mi számít soknak?!
Nem mentség, csak tényközlés : ez nem megy a munka vagy mi kettőnk rovására. Dolgozik, itthon is segít. De mégis úgy érzem sok ez, hogy ennyit iszik…. Azért írtam ki a kérdést, hogy mi a sok/ elég/ kevés, mert az én családomban senki nem iszik. 30 éves férfiról van szó.
2021. szept. 24. 10:05
21/23 anonim válasza:
2 hetente szokott froccsozni az ismeroseivel, akkor is 2-3 poharnal tobbet nem iszik
22/23 anonim válasza:
Hétvégenként 2 üveg bort iszik, én hàrmat.
23/23 anonim válasza:
Minden este vacsorahoz ket pohar jo bort, en meg egyet. Az osszes ismerosunk. Jaa, nem otthon elek. Ez a kulturalt ivas az etkezes resze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!