Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szex után rögtön első dologkén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex után rögtön első dologként, milyen esetben nyúlsz a telefonodhoz?

Figyelt kérdés
És ha megjelenik a párod milyen esetben lépsz ki gyorsan?

#szex utan telefon
2021. szept. 23. 14:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Szoval szex utan gyors mosdás megvartam mig vegez h bemenjek a mosdoba. Kijövök es azt latom hogy a telefont nezi ami ugy önmagában nem is számitott volna, de az mar igen hogy gyorsan váltott egy masik ikonra.

Azaz ahogy megjelentem vmit bezárt es kinyitott egy masik ablakot.

Es ugy még ezen is elmentem volna mert ez is lehetett volna még véletlen, de itt jon a de.

Mikor kerdeztem mit néztél miben voltál benne, nem az elso ablakot mutatta hanem a 2.-at....

Itt full elszomorodtam, elhalkult a hangom is hirtelen. (Ez ugy "beütött" vagy "sziven ütött")Es mondtam neki, nem erre voltam kíváncsi(mintha nem tudná hogy mire..) hanem az előzőre...és valojában itt lettem kívancsi csak a telefonra, mert mintha hazudna :(

Erre elkezdi jatszani az értetlent (na ujabb érdekesség..), hogy mire gondolok melyikre? (Nem neki kéne tudnia miben volt benne...?)

Mondtam vmi sötét hátteru.

Erre kinyot egy full fekete hátteru megint masik ablakot.

Mondtam nem ez.

Szoval még nekem kellett volna barkobázni ahelyett h megmondta volna. Már bánom h nem az elozményeket kértem már.

El lett tusolva az egész annyival hogy lehet azt láttam h akkor oldotta fel a telot.(csak sajna nem sötét a kezdőképernyője) es akkor nem visszakérdezett volna hogy mire gondolok, mit lattam, hanem mondta volna, hogy csak ezt nyitottam meg most, nem zártam be semmit elotte.

Magyarán egy szimpla egyszerű telefonozós félpillanatból, kikerekedett egy olyasmi, mintha folyamat hazudna, de akkor is, ha "ártatlan"lenne is, es tenyleg semmi olyat nem nezett volna, ami engem irritálna, még akkor is kamunak tűnik az összes reakciója.

Miert kérdez vissza hogy en mire gondolok mit lattam? Miert nem mondja ebben abban voltam benne.pont.?

Plusz szex után ha magambol indulok ki en mx akkor nezek rá a telora ha pl erdekel irt e valaki azota. Ha konkrétan erdekel Vki hogy irt e.

Azaz ha van konkretam vki aki erdekel. Nem az anyám bnoim meg akárki hanem A Valaki. Mert anya bno meg ilyenek miatt ezer biztos hogy szex utan nem a telefon lenne az elso dolgom. Azt megnezem maskor.

De ugye ne magunkbol induljunk ki...

2021. szept. 24. 13:45
 12/16 A kérdező kommentje:
*megvártam míg végez a mosdóban
2021. szept. 24. 13:46
 13/16 anonim ***** válasza:
64%
Én nő vagyok, de nem érzem szentségtörésnek szex után megnézni a telefonomat és akkor is válaszolni, ha pl bárki írt vagy akár facebookot megnézni. Nekem simán belefér és a férjem részéről sem érzem ezt sértőnek.
2021. szept. 24. 13:49
 14/16 A kérdező kommentje:

Nekem sem sértő.

Engem a kamuzás kavart meg csak. Hogy jatszabaz ertetlent

2021. szept. 24. 14:28
 15/16 A kérdező kommentje:
Meg a hirtepen ablakbezárás. Ilyen aproságok kavartak meg.
2021. szept. 24. 14:28
 16/16 anonim ***** válasza:
#11, ez eléggé húzós!
2021. szept. 24. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!