Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a barátnőmet zavarja,hogy hetente 1szer felugrok a szüleimhez látogatóba?
Nekem az a sejtésem, hogy itt van még valami ami miatt ezt mondja.
Mert szerintem teljesen normális,hogy látogatod a szüleidet.
Ő szülei gondolom messze laknak, van benne némi irigység. Vagy mint a barátoméknál, az anyukája két nagy pakkal engedi haza a barátnőjéhez, ami ételhordókból és teli befőttes üvegekből áll. Nekik küldi, de a fiú ízlésére csinálja.
Itt valaminek erős kellemetlen szaga van
Alapvetően szerintem nincs azzal semmi baj, ha te minden héten meglátogatod a szüleidet, hiszen csak pár órára mész el, így még bőven van időtök egymásra is. Viszont egyetértek a 13-massal, én is arra tippelnék, hogy van valami a háttérben, ami miatt ez zavarja. Vagy ha nem, akkor az is lehet, hogy ő nagyon nem így áll a dologhoz, esetleg nincs is jóban a saját szüleivel és ezért nem érti meg, hogy te minek mész ilyen sűrűn.
Beszéljétek meg, kérdezd meg, hogy pontosan miért zavarja.
16
Talán azért, mert a szülőktől jó esetben nem menekülésből/kényszerből jön el az ember, mint egy extől, hanem mert előrébb halad az életben, de attól még nem kell hátat fordítani...
Neki milyen a kapcsolata a te szüleiddel? És a sajátjaival?
18
Normális a viszonya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!