Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a lányt emiatt?
Van egy barátnőm, akinek intim pikkelysömöre van sajnos.
Vannak rosszabb és jobb időszakok,van amikor teljesen tünetmentes, de van amikor nagyon durván előjön (hámlik, vörös,fáj neki,stb) ahogyan most is.
Már 2 hete nem szexeltünk,mert fáj neki, ahogy dörzsölődik. Próbáltuk már mindenhogy még kókuszolajjal is..
Sokat edz, csak egészséges dolgokat eszik, valami krémet is használ és kókuszolajat éjszakára,ezektől várjuk jelenleg a csodát,ami csak nem akar jönni.
Szerinte a stressz is az oka, mivel most írja a szakdogát,mellette 40 órában szakmai gyakot csinál,stb. Én már nem tudom mit gondoljak,de kezd elegem lenni.
Sajnálom és szeretem,de nem bírom ezt, hogy fél évente van hogy 1-2 hónapra is kimarad a szex,mert neki ilyen problémái vannak.
Elgondolkodtam rajta, hogy szakítok vele.
Ti mit tennétek? És légyszi ne gyertek azzal,hogy hatalmas bunkó vagyok, nem tudjátok mit élek át.
25F
Nem egészen értem (és soha nem értettem), hogy ha valaki nem tud vagy pusztán nincs kedve (nem akar) szexelni, akkor miért is kéne a párját kielégíteni akármilyen módon?
Ez a lány egyébként BETEG. Megnézném a kérdezőt, hogyha mondjuk herefájdalmai lennének, milyen lelkesen elégítené ki a lányt kézzel-lábbal (akarom mondani bárhogy).
De Kérdező, szerintem mindkettőtöknek SOKKAL jobb, ha minél hamarabb elhagyod a lányt.
Nem kell, semmit sem kell, bár én annyira nem vagyok bunkó és önző, hogy ne akarjam ezt magamtól megenni, főleg ha én szoktattam hozzá a jóhoz.
De már írta, neki ez sem elég, ő csak baxni akar
Megenni? :)
Jó, csak tudod olvastam olyat, hogy frissen szült nő minden nap lepippantotta a párját, mert hogy ugye szexelni még nem lehetett, de a férfi ugye kielégítetlenül nem maradhat!! Na ott majdnem összesírtam magam, mert tudom jól, milyen az első pár hét...
Mindegy, betegen szerintem senki nem akar szexelni, de te tudod, ezek szerint te igen.
16
Kiverni számomra nem szex. Szex az, amit nekem is átéléssel kell élveznem. De nem kell. Én csak szeretném boldoggá tenni a párom akkor is, mikor nyomorultul érzem magam és én nem tudok az lenni. Ennek egyik eszköze az orgazmus.
17
Hát őszintén sajnállak. De ti tudjátok.
18
Én azt sajnálom őszintén, aki ekkora feneket kerít ennek az egésznek. Nem mindegy neked, hogy más hogyan szeret kapcsolatban lenni? Nem kell csinálnod, ne aggódj. De én is ráunnék arra, aki így viselkedne fordított esetben velem egy kapcsolatban. Fel kellene fogni agyilag, hogy sok embernek fontos a szex és nem kellene ezt a hozzáállást démonizálni vagy ezért bárkit megszégyeníteni. Inkább örüljön a hülye fejed, ha valaki megfogalmazza neked az igényeit, hátha van kedved a kedvére tenni úgyis, hogy neked épp nem jó, minthogy sumákoljon meg egyből keressen mást. A párkapcsolat arról szól, hogy meg lehet beszélni dolgokat és hajlandóak vagyunk megoldást találni dolgokra, nem pedig megsértődünk azon, hogy a másik ugyanúgy vágyik tőlünk valamire...
Ennyi erővel én is tolhatnám a fap*na dumát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!