Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit szexeltek? Mi az "ideális" szerinted? Nőként/férfiként? Ha nem akarod is csinálod,hogy ne hagyjon el?
Szerencsére ugyanakkora a libidónk, heti 1-2 átlagban tökéletes, nem is lennék olyannal akivel nem egyeznénk ilyen téren/akaratom ellenére is dugnom kéne csak azért hogy ne hagyjon el.
Figyelj, ha azzal fenyeget, hogy elhagy ha nem szexeltek annyit amennyit akar akkor hagyd menni!! Olyat érdemelsz aki tiszteletben tart és fontos neki, hogy te is élvezd. Egy pasi se lehet olyan jó fogás, hogy kvázi megerőszakoltasd magad miatta.
kb mint 8-as: nálunk is a pasimnak nagyobb a libidója, nekem bőven jó lenne a heti 1-2, neki a minimum napi 1 az igénye.
De általában hagyom magam meggyőzni és többnyire jó nekem is, ha nincs kedvem, akkor elintézem szájjal, abban állítólag elég jó vagyok szóval max 5 perc és túl is vagyunk rajta
7 éve együtt , heti 4-6 szex
32 F
18.
van csak még abban a korban kell lennie amikor ez nem hátrány , és kis cerkával nem lehet fájdalmat okozni tehát... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!