Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar ez az állítólagos legjobb barát a páromtól?
Néhány hete vagyunk együtt a barátnőmmel. Van egy férfi barátja, nem olyan régóta ismerik egymást. Mikor mi megismerkedtünk mondta, hogy van egy férfi barátja.
De ez a fickó van, hogy naponta többször hívja, vagy ír neki. Állandóan őt hívja, hol tanácsot kér tőle, hol az aktuális nőjéről beszél. Van hogy csak fotót küld, hogy mit vett magának. Időnként hallom, hogy miről beszélnek, mert ki van hangosítva. Ritkán találkozni is szoktak. A barátnőm is szokta őt keresni, ha 2 napig nem jelentkezik. Órákig tudnak beszélgetni.
Van okom aggódni?
Hetes vagyok, tizes neked mi bajod van? :D vagy ezt honnan veszed? Onnan, hogy a hatos sem irt ekezetet? Mondjuk valahol meg igen, ugyhogy tenyleg nem ertem, hogy ezt honnan szuleted.
Vissza a kerdezohoz: mit nem ertesz azon, hogy jo baratok? Azokkal sok ember mindent megoszt kb messengeren, mert kb semmibol nem tart kuldeni egy kepet. Mi multkor egyutt mentunk plazazni, a probafulkenel meg is mutogattam a dolgokat. Nagy kaland¯\_(ツ)_/¯
Itt az a baj hogy téged zavar valami (szerintem.spec. joggal), ő meg nincs erre tekintettel.
Egyszerűen nem vagytok egymáshoz valók. Mondjuk.ezzel.a viselkedéssel nem lesz neki könnyű talalni valakit, azért ezt kevesek gyomra venné be.
Nem veled van a baj, egyszerűen mas az értékrendetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!