Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál hozzá ha a pasid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál hozzá ha a pasid az összes nőt, aki exe volt, vagy valaha d*gott, követné instán?(kb 150fő..)

Figyelt kérdés
2021. szept. 17. 21:24
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ! :)

Viszont kicsit úgy érzem félreértették sokan a kérdést, nem arra voltam kíváncsi hogy együtt lennétek-e vele, a döntésem alapján elfogadtam a múltját.

VISZONT

A kérdésem abból indult, hogy volt köztünk egy kisebb vita abból kifolyólag hogy megkértem rà, kövesse ki azt a több 100 nőt akit megdugott, mert zavar hogy napi szinten látja a képeiket, sztorijaikat, erre pedig az volt a válasza hogy “te beteg vagy..”

Kérdésem, szerintetek is beteges hogy ezt kértem tőle vagy teljesen elfgadható és elvárható ez részemről?

2021. szept. 21. 12:43
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

beteg vagy, mert együtt vagy vele. te még hiszel a mesékben, hogy a rosszfiú miattad megváltozik, és jófiú lesz? ebből is látszik, hogy totál alkalmatlan normális párkapcsolatra, ami nem is csoda, hiszen sose volt neki. de ha neked is meg kell kérdzened, hog normális-e, hogy ez a válasza a kérésedre/kérdésedre/problémádra, akkor megérdelitek egymást.

a válaszom, nem nem beteges a kérésed, a faszid hozzáállása a nem normális, inkább örülhetne magának, hogy ilyen múlttal valaki komolyan szóba áll vele. ha pedig nem képes felfogni, akkor számíthatsz rá, hogy más, ennél komolyabb problémákat is pontosan így fog kezelni. te ezt el tudod fogadni akár örök életre?

2021. szept. 21. 15:54
 23/26 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem erre irányul a kérdés, de ez nekem olyan, mintha férfiként egy prostival állnék össze, sőt még attól is rosszabb. Egyrészt ki tudja, hogy mit szednék össze tőle, másrészt ott valami mentális gond is lehet...

Amúgy az szerintem nem gáz, ha hosszabb kapcsolat után is ismerőse marad valaki az exnek a közösségi médián (de az már igen, ha folyamatosan reagál is a bejegyzésekre).

33F

2021. szept. 22. 07:16
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ítélem el a barátodat, mindenki úgy éli az életét, ahogy az neki a legjobb.

Viszont azt intő jelnek tartom, hogy te, akit elvileg szeret megkéred erre és nem hajlandó megtenni, úgy, hogy elméletileg semmit nem jelentenek már nekik azok a nők.

A kérésed teljesen jogos. Ha erre az a reakciója, hogy te beteg vagy és legrosszabb esetben nem azt kérdezi, ez miért zavar, szerintem ne tervezz hosszútávra vele.

2021. szept. 22. 09:37
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Dobd ki meg nem keso!

Az ilyen sose fog megvaltozni

Ja es nem te vagy beteg!

2021. szept. 22. 19:54
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen csávónak azt mondani, hogy ne kövesse a megkúrt csajokat, kb. olyan, mint megszállott gyúró-diétázó csávótól azt várni, hogy mostantól ne sportoljon többet és sütin éljen. Ez az élete vazze, ez ő, ezért mondta neked, hogy "beteg vagy", mert ez az ő számára olyan lenne, mintha teljesen meg kellene változnia, más emberré kéne válnia a kedvedért. Ezt pedig nem fogja megtenni.
2021. szept. 22. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!